UČENJE TUJEGA JEZIKA ŠE NIKOLI NI BILO BOLJ ENOSTAVNO!

Za učenje tujega jezika nikdar ni prepozno.

Jeziki nas že od nekdaj povezujejo. Jezik je orodje, preko katerega delimo svoja občutja in sebe s svetom. Ta postaja zaradi digitalizacije vse manjši in s časoma bodo razdalje med kraji postale nepomembne. Tako je dandanes znanje vsaj enega tujega jezika že skoraj nujno potrebno in učenje le-tega ima celo vrsto prednosti. Znanje tujega jezika nam daje samozavest in strast v izražanju, saj potrjuje, da je oseba razgledana in iznajdljiva.

Ste se že kdaj znašli v situaciji, kjer bi lahko zablesteli, vendar vam je tuji jezik predstavljal problem? Morda ste spoznali simpatično osebo ali dobili priložnost za novo službo, pa se vam je zalomilo v sporazumevanju in ste se lahko le pod nosom obrisali za zamujeno priložnostjo. Vendar še zmeraj velja pravilo, da nikoli ni prepozno!

Sicer je lansko leto bilo za mnoge izmed nas drugačno. Pandemija in čas koronavirusa sta nam pokazala, da se življenje lahko za hip ustavi in nam popolnoma spremeni naše življenjske navade. Socialni stik se zmanjša in že smo primorani ponotranjiti drugačne navade. Tako tiste, ki se tičejo službenih obveznosti, kot tiste, ki nam jih prinaša naše osebno zadovoljstvo in veselje. Pomembno je, da si ne pustimo, da nam razmere, ki jih je prineslo lansko leto in še zmeraj trajajo, vzamejo bogastvo in željo po novem znanju. Zato so se tudi jezikovne šole bile primorane prilagoditi in ljudem približati, da se znanja tujih jezikov lahko naučimo, kar iz udobja domačega naslonjača.

Ena izmed takih jezikovnih šol, ki se zaveda pomena #ostanidoma, je Berlitz. Slednji vam nudi poučne vsebine in je mnoge tečaje, ki so sicer prisegali na izobraževanje v živo, čez noč prelevila v spletno obliko. Kar pa ni nujno slabo, saj lahko s seboj prinaša številne prednosti.

Nudijo vam samostojne spletne tečaje, kjer sledite spletnemu programu in se izobražujete sami – praktično kadarkoli in kjerkoli. Učite se takrat, ko vam ustreza. Prednosti individualnega izobraževanja so predvsem hiter napredek z intenzivnim treningom, posebej usposobljeni učitelji, govorili boste vsaj 50 % časa, vsebina programa se popolnoma prilagodi vašim potrebam, jeziki na voljo za spletno učenje pa so angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, ruščina, slovenščina, hrvaščina in srbščina.

Morda obvladovanje tujega jezika ne bo vedno zagotovilo za zmenek ali novo službo, vendar boste zagotovo deležni kakšnega občudujočega pogleda in komplimenta več.

Upamo, da smo vam dali novo idejo za izobraževanje, in ne pozabite: pomembno je, da upoštevamo ukrepe in se, kljub temu da imamo veliko časa, ne družimo, temveč ostanemo doma in ta čas izkoristimo za pridobitev novega znanja.

Bogatimo svoje znanje iz udobja domačega zavetja in #ostanimozdravi!

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt