• tecaj spanscine

Tečaj Španščine

Španski jezik spada v iberoromanske jezike in velja za tretjega najbolj razširjenega na svetu. Naravnih govorcev španščine je okoli 440 milijonov, od tega jih največ živi v Ameriki, jezik pa sega tudi v Afriko - natančneje v Ekvatorialno Gvinejo. Špansko govoreča država, ki je Sloveniji najbližja je Španija. Španščina velja tudi za enega od uradnih jezikov Evropske unije. Številni dejavniki kot so turizem, glasba in televizijske nadaljevanke, kultura itd. zelo močno vplivajo, da španski jezik postaja vedno bolj priljubljen jezik za učenje.

ZGODOVINA ŠPANŠČINE

V preteklosti je na razvoj španščine zelo močno vplivala latinščina, iz katere se je pod vplivom baskovščine in arabščine, tudi razvila. Podobno kot drugi iberoromaski jeziki, se je tudi španščina razvila na področju Iberskega polotoka in se s kasnejšo špansko kolonizacijo razširila po celem svetu - na področja od Amerike do Filipinov. V 20. stoletju so jo uvedli tudi v Ekvatorialni Gvineji in Zahodni Sahari.

MEDNARODNI IZPITI ŠPANŠČINE / JAVNO VELJAVNI CERTIFIKATI ŠPANŠČINE

Razširjenost mednarodnih izpitov iz španskega jezika je vedno bolj popularna. Jezikovni tečaji pri Berlitzu vam ponujajo priprave na tri certifikate, ki jih lahko opravljate:

TEČAJI ŠPANŠČINE PRI BERLITZU

tecaj spanscine berlitz

V jezikovni šoli Berlitz se lahko učite špansko z različnimi programi - individualni jezikovni tečaji, skupinski tečaji jezikov, online izobraževanje, jezikovni tečaji za podjetja, jezikovne delavnice itd.

Individualni program španščine je za vse, ki se vam zdi pomembno, da se program popolnoma prilagodi njihovim željam.

Oblike individualnih tečajev španščine:

Total Immersion®
Individualen program - Premium
Individualen program - Express in Classic

Skupinski program - za tiste, ki se vam zdi učenje španščine v skupini bolj ustrezno, napredek pa je hiter in konstanten.

Oblike skupinskih tečajev španščine:

Skupina 3 udeležencev
Skupina 5-8 udeležencev

Programi učenja španščine za podjetja - v poslovnem svetu je tudi španščina ključnega pomena, zato ima izredni pomen za sam uspeh podjetja. Jezikovna šola Berlitz nudi tečaje poslovne španščine za vse sektorje poslovanja. 

Oblike skupinskih tečajev poslovne španščine:

•  Skupine za podjetja - Premium
•  Skupine za podjetja - Express in Classic
•  Berlitz Workshops

Online izobraževanje - za vse, ki se želite udeležiti tečaja španščine naučiti španskega jezika, pa ste časovno ali prostorsko omejeni.

Jezikovni tečaji španščine za izobraževanje na daljavo:

eBerlitz Self Study
eBerlitz Tutoring
eBerlitz Blended

ucenje spanscine v tujini

Berlitz Virtual Classroom - za vse, ki si želite prilagodljivo interaktivno učenje španščine, hkrati pa imate tudi osebni stik s španskim učiteljem.

Jezikovni tečaji španščine so dostopni v treh različicah:

BVC Individualen pouk
BVC Trening za podjetja
BVC Učenje v skupini

Učenje španščine v tujini - zakaj ne bi izkusili učenje tujega jezika v pristnem okolje nekje, kjer ta jezik velja za materni jezik, hkrati pa spoznavate tujo državo. Samo izobraževanje je popolnoma prilagojeno vašim željam. Učite se špansko v Španiji!

Jezikovni tečaji španščine za otroke in jezikovne počitnice - z učenjem ni nikoli prezgodaj, zato imamo pri Berlitzu prav posebne programe za otroke. Učenje španščine poteka skozi igro in na zanimiv način, tako da gre hkrati tudi za zabavo. Ure so zanimive, privlačne in izključno v španskem jeziku.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt