• Mnenja naših učencev - Berlitz Ljubljana

BERLITZ JEZIKOVNA ŠOLA IMA ODLIČNE REFERENCE

DIGITAL QUALITY CERTIFICATE

Med 1.200 naključno intervjujanih oseb v Sloveniji v septembru 2018 je največ navedlo Berlitz za šolo za učenje tujih jezikov, ki po njihovi osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju njihovih bližnjih ponuja resnično najvišjo raven kakovosti v Sloveniji:

 

Našim jezikovnim tečajem zaupajo veliki

"Ob naši večletni prisotnosti smo jezikovno izobraževali številne zaposlene v domačih in mednarodnih podjetjih, družbah, bankah in vladnih inštituacijah. Zadovoljstvo naših strank in njihovo tekoče komuniciranje v tujem jeziku je vsekakor za nas na prvem mestu. Učenje tujih jezikov in uspehi naših učencev so naša strast.

To so nekatera mnenja o naših jezikovnih tečajih, metodah in učiteljih, ki smo jih prejeli v zadnjih letih:"

LIDL SLOVENIJA

Programa Total Immersion sem se udeležila z dobrim začetnim znanjem nemškega jezika. Sem pa želela na tečaju premostiti oviro pri govornem sporazumevanju oz. javnem nastopanju v nemškem jeziku. Pedagogi na tečaju so me izjemno presenetili s svojo prilagodljivostjo in strokovnostjo. Tečaj smo popolnoma prilagodili mojim pričakovanjem in ga skupaj oblikovali tako, da sem bila na koncu z rezultatom zelo zadovoljna. Hvala ekipi Berlitza!

Tina Poje

PLINARNA MARIBOR

Jezikovna šola Berlitz stremi k odličnosti  in učinkovitem izobraževanju. Z njimi je preprosto poslovati, njihovi učitelji pa so zelo sposobni.  Zelo dobro razumejo izobraževalne potrebe naše organizacije.

Barbara Ambrož, Vodja splošnega sektorja

TREVES

Lahko si ogledate videoposnetek Video

Mag. Anja Nose, Vodja službe človeških virov

LPKF Laser & Electronics d.o.o.

Z Berlitzom sodelujemo že skoraj 10 let in izkušnje so zelo pozitivne. Obiskovali smo individualne tečaje, organizirali tečaje v podjetju in obiskovali skupinske tečaje. Profesionalni pristop učiteljev, stremenje k napredku in prilagoditev našim željam je pripomoglo k razvoju naših zaposlenih, da so še bolj suvereni pri vsakodnevni konverzaciji v tujem jeziku.

Andreja Mlinarič, Vodja kadrovske službe

HETA ASSET RESOLUTION

Želeli smo boljše razumevanje na poslovnih sestankih in boljšo komunikacijo naših zaposlenih v tujem jeziku. Naša naložba v izobraževalne programe Berlitza se je izplačala. Zavzetost tečajnikov je visoka in zadovoljstvo s storitvami jezikovnega izobraževanje je naraslo.

Manuela Pergar, Direktorica kadrovske službe

MODRA ZAVAROVALNICA, D.D.

V Modri zavarovalnici spodbujamo stalen razvoj in strokovno rast naših zaposlenih. Pri izbiri usposabljanj nas vodi fleksibilnost ter individualiziran pristop izvajalcev, zaradi česar sem se tudi odločila, da preizkusim jezikovno šolo Berlitz. Program Total Immersion je v celoti izpolnil moja pričakovanja. Odprti pristop ter poglobljenost učiteljev sta prispevala k vključitvi aktualnih vsebin, s katerimi sem osvežila in nadgradila svoje znanje ter strokovno besedišče. Tečaj je dobra iztočnica za bolj sproščeno in samozavestno poslovno komunikacijo v angleškem jeziku.

Dubravka Uršič Derossi, Izvršna direktorica sektorja za prodajo in operativni marketing

Novo Nordisk Health Care AG

V jezikovni šoli Berlitz v Ljubljani sem obiskovala intenzivni tečaj nemščine. S pomočjo dveh enkratnih učiteljev iz nemško govorečih držav mi je v enem letu uspelo spregovoriti in uspešno opraviti intervju za novo delovno mesto v Švici. Šola Berlitz je izredno profesionalna in sledi individualnim potrebam. Jezikovne tečaje v Berlitzu zato priporočam vsem, ki se želijo učiti novih jezikov. Z željo po znanju novih jezikov pa se bom v Berlitz z veseljem vrnila tudi sama.

Irena Marin, Global Product Manager

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt