• Program Time Zones - Angleščina za najstnike

Priprava na izpit za pridobitev certifikata Cambridge

Berlitzevi tečaji za pripravo na izpite vam pomagajo okrepiti vašo samozavest

Želite zagotoviti, da imajo vaši otroci samozavest, ki jo potrebujejo, da uspešno opravijo srednješolska jezikovna preverjanja? Berlitz vam ponuja zabavne in učinkovite tečaje za pripravo na jezikovne izpite, ki bodo vašim otrokom pomagali okrepiti samozavest glede jezikovnih sposobnostih. Naši motivirani učitelji, ki so naravni govorci, so navajeni dela z otroki in odraslimi ter zato vedo, kako svoje tečajnike pritegniti in jih naučiti tujega jezika, ne da bi učne ure doživljali kot pouk. Zagotavljamo vam, da bodo vaši otroci s pomočjo Berlitzevih učiteljev pripravljeni na preverjanja, kolikor se da.

Priprava na prihodnost
  • Učenje v skupini ali individualno izobraževanje.
  • Najsodobnejše in primerno učno gradivo.
  • Posebej usposobljeni učitelji, ki so naravni govorci.

Izobraževanje po meri prilagojeno vašim potrebam

Berlitzevi tečaji za pripravo na jezikovne izpite vašim otrokom ne bodo dali zgolj samozavesti glede jezikovnih spretnosti, zaradi njih bodo začeli tudi verjeti, da imajo zmožnosti, potrebne za nadaljnje izobraževanje, saj jih tečaji pripravijo na izzive, s katerimi se bodo srečali v univerzitetnem študiju.

Ne glede na to, ali se boste odločili za skupinski ali individualni tečaj, bomo učno gradivo izbrali na podlagi lastnosti vašega otroka, da bi ga tako spodbudili k uporabi tem, ki ga zanimajo v maternem jeziku in v njegovem vsakdanjem življenju. V obeh primerih bo vaš najstnik celo učno uro potopljen v ciljni jezik in bo v pogovoru z učiteljem in drugimi udeleženci osredotočen na usvajanje slovnice in besedišča.

Prihodnost je zdaj

Mladi so odrasli jutrišnjega dne in Berlitz verjame, da jih lahko najbolje pripravimo za prihodnost tako, da jim damo samozavest, ki jo potrebujejo za komunikacijo z drugimi. Zato priprava na izpit Cambridge ali druga jezikovna preverjanja ni samo priprava na izpit. Pripravljamo jih za vstop v »resnični« svet, kamor naj vstopajo pokončno in prepričani v svoje v odlike in sposobnosti.

Stopite v stik z najbližjim izobraževalnim centrom Berlitz za več informacij o tečajih za pripravo na jezikovne izpite za otroke in najstnike.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt