Naše rešitve za individualno učenje tujih jezikov

Po meri prilagojeno izobraževanje ima veliko prednosti

Jezikovna šola Berlitz ponuja raznolike individualne jezikovne programe za podjetja in zaposlene, ki si želite izboljšati znanje tujega jezika. Izbirate lahko med zelo raznolikimi oblikami učenja. Vsaka oblika je zasnovana tako, da okrepi samozavest tečajnikov za govor v tujem jeziku in izpopolni vaše individualne spretnosti. Z udeležbo v Berlitzevih individualnih jezikovnih tečajih boste takoj opazili napredek.

V kolikor bi si želeli popestriti poletne dni, se morda naučili tujega jezika ali pa samo izpopolnili svoje znanje, vam ponujamo intenzivno jezikovno izkušnjo v živo z učitelji v jezikovnem centru, na vašem sedežu ali v spletni učilnici.

Total Immersion®

Najintenzivnejši in najučinkovitejši tečaj, sestavljen iz 12 učnih ur na dan. Tečajniki se popolnoma potopijo v tuj jezik.                                 

Individualno učenje tujih jezikov s programom Premium

Najbolj prilagodljiv individualni program individualnega jezikovnega izobraževanja, primeren za zaposlene z zasedenim urnikom.

Individualno učenje tujih jezikov s programom Classic

Izboljša zanje tujega jezika za eno celo jezikovno stopnjo v sedmih tednih, 6 učnih ur na teden za stranke z jasno določenimi potrebami.

Učenje tujih jezikov doma

Jezikovni tečaji prek telefona omogočajo prilagojeno izobraževanje z naravnim govorcem, ki lahko poteka kjerkoli in kadarkoli. Tako na poti kot tudi doma.

Individualno učenje tujih jezikov s programom Express

Znanje jezika se bo izboljšalo za eno jezikovno stopnjo v dveh tednih. 15 učnih ur na teden priporočamo zelo motiviranim, ki želijo doseči svoj jezikovni cilj zelo hitro.

Učenje tujega jezika preko spleta

Program, ki ohranja motiviranost za učenje tujih jezikov, je zasnovan tako, da ponuja popolno prilagodljivost stopnji znanja in profilu delovnega mesta. Še več. Učenje tujih jezikov lahko kombinirate z ostalimi Berlitz jezikovnimi tečaji.

Učenje tujih jezikov postaja nuja predvsem v poslovnem svetu, na službenem področju. Hkrati pa sta globalizacija in informacijska revolucija poskrbeli, da si brez vsaj enega tujega jezika ne predstavljamo več niti vsakdana. Za vse odločitve, tako tudi za učenje tujega jezika, namreč nekje leži kot gonilna sila razlog, nekakšen »zakaj«, ki je lahko zelo individualen ali pa pade v kakšno izmed naštetih skupin.

 

Znanje tujega jezika postaja nuja na delovnem mestu

Zakaj si ne bi pridobili prednosti na trgu dela? Karierna prednost v teh globalizacijskih časih ni zanemarljiva, tako iz vidika plače kot zaposljivosti.

Priprave na izpite ali maturo so tako lažje, izboljšuje se spomin

Ne samo, da vam bo šla matura tujega jezika kot po maslu, tudi ostale snovi bodo šle hitreje v dolgoročni spomin, če boste vadili spomin. Možgani namreč delujejo podobno kot mišice, z redno vadbo jih spravljamo v vse boljšo formo.

Na vidiku je selitev v tuje dežele

Ne govorimo zgolj o tri tedenskem turističnem potovanju po neznanih krajih. To je dogodivščina, kjer jezik še ne predstavlja takšne ovire kot takrat, ko je na vidiku večletna selitev v državo, katere jezika sploh ne poznate. Vsaj besedni zaklad za osnovne življenjske potrebščine in slovnico, da se sporazumete v najpogostejših življenjskih situacijah, ko na primer iščete pravi vlak, je dobro poznati.

Učenje za dušo

Se vam morda francoščina zdi neverjetno romantična? Pojte si pesmi Edith Piaf, preberite Malega princa ali pa se podajte na potep po Parizu s francoskim rogljičkom v roki. Napolnite dušo z vm ljubimi avanturami. Čas je za akcijo! Spodaj preverite, kateri tečaj bi bil najprimernejši za vas.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt