• Berlitzev sistem za ocenjevanje izobraževanja

Ključ do uspeha

Berlitzev učinkovit sistem za ocenjevanje izobraževanja

Tudi najboljši sistemi morajo imeti odličen ocenjevalni sistem. Berlitzev sistem za ocenjevanje izobraževanja zagotavlja neprekinjen nadzor in stalno izpopolnjevanje visokokakovostnih storitev, ki so vključene v obsežen portfelj podjetja. S tem preizkušenim ocenjevalnim sistemom lahko neposredno upravljate vsak vidik vaših tečajev pri Berlitzu, od faze načrtovanja do izvedbe in ocenjevanja. Vedno boste imeli jasen pregled nad napredkom, ki ga dosegajo vaši zaposleni, s čimer boste lahko prepričani, da ste naredili prave korake v smeri uspeha.

Načrtovanje

V okviru te faze Berlitz izvede analizo vaših potreb, da natančneje izve, kaj je potrebno za izpolnitev ciljev vašega podjetja. Analiza vključuje določitev specifičnih ciljev, izvedbo preskusov znanja tujega jezika, razmislek o obliki tečaja in še mnogo več.

Izvedba

V tej fazi začno vaši zaposleni obiskovati tečaje. Na vsakem koraku jim nudimo podporo, napredek vaših zaposlenih pa stalno nadziramo, da lahko ohranite dober pregled nad njim. Ta faza vključuje tudi pogovore za pridobivanje povratnih informacij, s katerimi Berlitz pridobi koristne informacije za izboljšanje kakovosti tečaja in vsebine tečaja.

Ocenjevanje

V tej fazi Berlitz skupaj z vami oceni trenutne rezultate in analizira napredek v smislu izpolnitve zastavljenih ciljev. Zaradi količine informacij, zbranih v prvih dveh fazah, je faza ocenjevanja zelo učinkovita in koristna tako za Berlitz kot za vaše podjetje. Berlitz se nauči, kaj mora še storiti, da izpili svoje tečaje za doseganje vseh vaših ciljev, vi pa imate kompetentnega partnerja, ki je odločen, da bo vaše podjetje pripeljal do ravni uspeha, ki ste si jo zamislili.

Ne glede na to, katere Berlitzeve tečaje ste izbrali za svoje zaposlene, bo Berlitz s pomočjo tega učinkovitega ocenjevalnega sistema zagotovil rezultate, ki jih želite doseči. V sodelovanju z Berlitzem ste vi in vaši zaposleni en korak bližje k temu, da svoje podjetje popeljete na naslednjo raven v svoji panogi.

Stopite v stik z najbližjim izobraževalnim centrom Berlitz za več informacij o Berlitzevih tečajih za vaše zaposlene, ki potekajo v vaših poslovnih prostorih.

 

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt