• Z Berlitzevimi programi po meri je izobraževanje uspešno

Prilagoditev po meri z mislijo na vas

Z Berlitzevimi programi po meri je izobraževanje uspešno

Ena izmed ključnih lastnosti Berlitzevega uspešnega pristopa k izobraževanju je oblikovanje programa z upoštevanjem vaših specifičnih potreb. Tako prilagojeni programi zagotavljajo, da je vsebina tečaja točno to, kar potrebujete za doseganje ciljev, ki ste si jih zastavili za svoje zaposlene in za svoje podjetje. Celo znotraj podjetja se lahko cilji razlikujejo za skupine ali posameznike iz različnih oddelkov. Berlitz upošteva tudi to. Ravno zaradi te predanosti podrobnostim je Berlitz popoln partner za doseganje želenih rezultatov.

Berlitzevi tečaji v skupinah

So tečaji za majhne ali srednje velike skupine. Berlitz je razvil vrsto učnih gradiv, ki so prilagojena specifičnim zahtevam skupine glede jezika in tem, ter v sodelovanju z udeleženci najde čas za učne ure v njihovem delovnem urniku.

Berlitzevo individualno jezikovno izobraževanje

Berlitz ponuja tudi individualne učne ure, kjer je posameznik deležen vse pozornosti, ki jo potrebuje za osvojitev spretnosti, ki jih spoznava na tečaju. Zavoljo dodatne pozornosti so v tečajih individualnega izobraževanja vidni hitri, učinkoviti in dolgotrajni rezultati.

Učno gradivo, specifično za panogo in interno gradivo

Berlitz se ponaša z odličnim učnim gradivom iz raznovrstnih panog, kar vam zagotavlja, da se bodo vaši zaposleni učili točno to, kar je potrebno, da postanejo boljši na svojem področju delovanja. Ne le to, Berlitz lahko v učno gradivo vključi tudi vaše interno gradivo in tako še dodatno prilagodi tečaj vašim potrebam.

Berlitzevi strokovnjaki pri odločitvi o tem, kaj vključiti v učno gradivo, ki ga bodo uporabljali vaši zaposleni, tesno sodelujejo z vašimi nosilci odločanja. Berlitz na vsakem koraku v ospredje postavlja vaše želje in vam nudi orodja, ki jih potrebujete za ohranitev položaja vašega podjetja in za prizadevanja za še večje uspehe.

Vse, kar morate storiti, je to, da naredite prvi korak in stopite v stik z Berlitzevim strokovnim osebjem. Stopite v stik z najbližjim izobraževalnim centrom Berlitz za več informacij o vsebini tečajev in rezervirajte tečaj za vaše zaposlene.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt