• Berlitz je partner, ki ga potrebujete za izvedbo izobraževanja, ki bo vaše podjetje poneslo na višjo raven.

Izobraževanja temeljijo na vašem strokovnem znanju in vaših zahtevah

Potek Berlitzevega izobraževanja

Pri Berlitzu se izobraževanje začne že veliko prej, preden se vaši zaposleni prvič srečajo s svojim učiteljem. Da bi bile učne ure čim bolj uspešne, Berlitz v potek izobraževanja vključi več korakov že pred začetkom izobraževanja. Ti koraki vključujejo posvetovanje ter oblikovanje in organizacijo posameznih učnih ur. Vloženi dodatni trud zagotavlja učinkovitost Berlitz metode® v učnih urah, ki so oblikovane posebej za vaše podjetje.

1. korak: Posvetovanje

V okviru tega koraka Berlitz izvede analizo vaših potreb, da ugotovi, kaj morajo učitelji doseči glede ciljev vašega podjetja. Po izvedeni analizi Berlitz pridobljene rezultate uporabi za določitev ciljev in vsebine tečaja. Na ta način zagotovimo, da je vsebina po meri prilagojena vašim zaposlenim.

2. korak: Oblikovanje

V tem koraku začne Berlitz oblikovati končno obliko vašega tečaja. Pozornost je namenjena zasnovi izobraževanja in obliki tečaja. S tem še dodatno zagotovimo, da oblikujemo tečaj, kjer bodo v ospredju specifične potrebe vašega podjetja.

3. korak: Organizacija

V tretjem koraku začnemo izvajati tečaj, potem ko upoštevamo vse, kar smo se naučili v prvem in drugem koraku. Nudimo vam podporo za čim boljšo učno izkušnjo, izvajamo pa tudi ocenjevanja, da zagotovimo izboljšave učnih ur in vsebine tudi po tem, ko so vaši zaposleni začeli obiskovati tečaj.

Na ta način zagotovimo, da lahko stalno spremljate njihov napredek. Na vsakem koraku lahko pregledate zastavljene cilje in ugotovite, ali so bili izpolnjeni. S pomočjo Berlitz metode® in večurnimi pripravami pred začetkom učnih ur bodo Berlitzevi učitelji z gotovostjo dosegli rezultate, ki jih potrebujete za večjo uspešnost svojih zaposlenih in svojega podjetja.

Berlitz je partner, ki ga potrebujete za izvedbo izobraževanja, ki bo vaše podjetje poneslo na višjo raven. Za več informacij in za izvedbo Berlitzevega izobraževanja stopite v stik z najbližjim izobraževalnim centrom Berlitz še danes.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt