• Odlični učitelji s strastjo za jezike

Naučite se najboljših metod za razvoj uspešnih strategij

Z Berlitzevim seminarjem o vodenju in strategiji

Kaj pomeni biti vodja in katere so najboljše metode za razvoj uspešnih strategij? Berlitzevi seminarji o vodenju in strategiji odgovarjajo na ta in številna druga vprašanja na informativen in zanimiv način. Seminarji, ki jih vodijo Berlitzevi učitelji, vas bodo poučili o novih konceptih, ki vam lahko pomagajo pri boljšem načrtovanju prihodnosti vašega podjetja. Berlitzevi seminarji so na voljo tudi kot štiriurni kratki seminarji, izvajajo pa se lahko v udobju vaših lastnih poslovnih prostorov.

Seminarji v jeziku po vaši izbiri

Naše stranke se pogosto odločajo za izvedbo seminarja v tujem jeziku, s čimer se zelo zanimiv seminar spremeni v enako zanimiv kombiniran jezikovni tečaj. Vsebina seminarja je prilagojena ravni znanja jezika udeležencev seminarja, s čimer se ob spoznavanju in pridobivanju novih informacij sočasno učijo novega in koristnega besedišča. Na ta način se potopite tako v jezik kot tudi v izbrano temo seminarja ter tako utrdite svoje razumevanje obeh.

Teme, ki se prekrivajo

Ker so Berlitzevi seminarji v obliki modulov, lahko izberete tudi prekrivanje z več kot 60 temami, ki so na voljo v Berlitzevim portfelju. To vam omogoča, da prilagodite vsebino seminarja in tako zadovoljite vašim posebnim poslovnim zahtevam.

Vse, kar je pomembno za Berlitz, je vaš uspeh. Prekrivanje tem je še en način, kako zagotovimo, da vi in vaši zaposleni pridobijo ravno prave informacije, ki jih potrebujete za uspeh.

Komunikacija je nepogrešljivi del podjetniškega uspeha. Raznoliki Berlitzevi seminarji so zasnovani tako, da izboljšajo vašo zmožnost komuniciranja znotraj in izven podjetja. Ne glede na to, kam sodite v hierarhiji podjetja, bodo ti seminarji iz vas »potegnili« vaše sposobnosti in jih izpilili, s tem pa okrepili vaša prizadevanja za vaše poslovne načrte in pomagali pri doseganju ciljev podjetja.

 

Stopite v stik z najbližjim izobraževalnim centrom Berlitz za več informacij o Berlitzevi široki izbiri seminarjev ali za rezervacijo seminarja za vaše podjetje ali oddelek.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt