• Berlitzev skupinski jezikovni tečaji za podjetja

Učinkovite veščine upravljanja projektov za vsako situacijo

Z Berlitzevim seminarjem za upravljanje projektov in delovne metode

Dobre veščine upravljanja projektov in učinkovite delovne metode so eden izmed najpomembnejših elementov uspešnega podjetja. Berlitzevi seminarji vam omogočajo boljše razumevanje teh področij, s čimer boste postali boljši zaposleni. Seminarji zajemajo širok nabor tem, povezanih z upravljanjem projektov in delovnimi metodami, zato boste, ne glede na to, v kateri panogi ste zaposleni, zagotovo našli seminar, ki vam lahko pomaga postati še uspešnejši na delovnem mestu. Berlitz organizira seminarje v vaših poslovnih prostorih, odločite pa se lahko tudi za kratke, štiriurne seminarje, če želite, da bi bili seminarji krajši in bolj kompaktni.

Kombinacija seminarjev s tujim jezikom

Berlitz je po vsem svetu znan po svojih jezikovnih tečajih, vi pa lahko zdaj združite Berlitzevo jezikovno znanje in izkušnje z njihovimi visokokakovostnimi poslovnimi seminarji. Na primer, če bi bilo dobro, da bi vaši zaposleni bolje govorili angleško, lahko rezervirate seminar o kateri koli izmed več kot 60 tem, ki jih ponuja Berlitz. Seminar lahko poteka v angleščini, s čimer boste združili temo seminarja s pridobivanjem znanja tujega jezika. Kot udeleženec boste hkrati preskušali svoje jezikovno znanje in pridobivali koristne informacije, zaradi katerih boste postali bolj dragocen del strukture podjetja.

Prekrivanje z drugimi temami

Poleg izvedbe seminarjev v tujih jezikih se lahko dogovorite tudi za delno prekrivanje tem. Z obsežnim izborom tem za raznolike panoge se bo seminar zajamčeno osredotočil na specifične potrebe vašega podjetja.

Ne glede na to, kateri seminar bo zbudil vaše zanimanje, vam zagotavljamo, da boste odšli z boljšim razumevanjem obravnavane teme. Vi in vaš nadrejeni boste zadovoljni z rezultati, vi pa boste en korak bližje k izpolnitvi poklicnih mejnikov, ki ste si jih zadali.

 

Stopite v stik z najbližjim izobraževalnim centrom Berlitz še danes za podrobnejše informacije o široki izbiri seminarjev.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt