• Berlitz pripravlja programe usposabljanja za individualne potrebe vašega podjetja

Z razumevanjem svojih strank postanite uspešni v globalnem poslovanju

To znanje lahko osvojite na Berlitzevih seminarjih o prodaji in upravljanju

Učinkovito upravljanje prodaje in odnosov s strankami je ena izmed najpomembnejših sestavin, ki so potrebne za uspeh podjetja. S tem v mislih je Berlitz pripravil seminarje o upravljanju prodaje in odnosov s strankami, s katerimi boste še izboljšali svoje razumevanje tega področja. Seminarji potekajo v vaših poslovnih prostorih z zaposlenimi iz podjetja, kar učitelju omogoča, da se osredotoči na potrebe vaše panoge in oddelka. Z boljšim razumevanjem, kako upravljati odnose s strankami in prodajo boste lažje dosegli zastavljene poslovne cilje, ne glede na to, kako majhno ali veliko je podjetje. Poleg tega je na tematskih in informativnih seminarjih zelo vidno Berlitzevo strokovno znanje in izkušnje.

Izboljšajte več kot zgolj eno poklicno spretnost

Ena izmed prednosti obiska Berlitzevih seminarjev je fleksibilnost glede jezika. Številna podjetja se odločajo za izvedbo seminarjev v tujem jeziku, da lahko zaposleni ob izboljšanju razumevanja zadevne teme izboljšajo tudi svoje znanje ciljnega jezika. Ta način vam omogoča, da se hkrati lotite dveh poslovnih ciljev in tako naredite dva koraka k uspešni izpolnitvi svojih ciljev z zgolj enim dejanjem.

Velik izbor tem za seminarje

Skupno Berlitz ponuja seminarje z več kot 60 temami iz raznovrstnih panog, kar pomeni, da bo znanje, ki ga boste pridobili, posebej prilagojeno vašemu področju zanimanja. Ne samo to, teme se lahko med seboj tudi prekrivajo, kar pomeni, da lahko v enem seminarju zajamete več tem, vendar na način, ki je primeren za vaše podjetje. Raven fleksibilnosti, s katero se ponašajo Berlitzevi seminarji, za vas pomeni izkušnjo po meri, ki vam pomaga pri izpolnjevanju svojih ciljev in ciljev vašega podjetja.

Poleg izvedbe seminarjev v vaših poslovnih prostorih, vam Berlitz omogoča tudi izvedbo kratkih, štiriurnih seminarjev, ki zaobjamejo več informacij v krajšem času. Slednji so odlična izbira v podjetjih, kjer so zaradi prezasedenosti lahko težave pri sestavljanju urnika.

 

Stopite v stik z najbližjim izobraževalnim centrom Berlitz še danes za organizacijo poslovnega seminarja!

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt