• Razvijte svoje komunikacijske sposobnosti za delo v globalnem poslovnem okolju

Uspešno komunicirajte v današnjem globalnem svetu

Z Berlitzevimi seminarji o medkulturni komunikaciji

Komunikacija je temeljna sestavina za uspeh podjetja, v današnjem globalnem svetu pa je medkulturna komunikacija najpomembnejša za uspeh podjetja. Berlitz je razvil seminarje o medkulturni komunikaciji, s katerimi boste izboljšali svoje razumevanje predmeta in ki vas bodo opremili z orodji, ki jih potrebujete, da boste v svojem podjetju izstopali. Seminarji potekajo v poslovnih prostorih vašega podjetja in z vašimi zaposlenimi, odločite se lahko tudi za kratke, štiriurne seminarje. Udeleženci tečaja pridobijo poglobljen vpogled v medkulturne interakcije, zaradi česar so sposobnejši in uspešnejši zaposleni.

Dosezite več ciljev na enkrat

Vsi Berlitzevi seminarji so v obliki modulov, zaradi česar jih lahko kombinirate z drugimi deli Berlitzevega portfelja. Med priljubljene izbire sodi izvedba seminarja v tujem jeziku, s čimer udeleženci povečajo svoje razumevanje medkulturne komunikacije, obenem pa se učijo, kako bolje komunicirati v ciljnem jeziku. Ta način učenja je odličen za tiste, ki imajo na poti do uspeha zastavljenih več ciljev.

Idealna izbira za celo podjetje

Vsak Berlitzev seminar je po meri prilagojen specifičnim udeležencem. To pomeni, da so teme relevantne za vašo panogo, pa tudi to, da se lahko vsebina seminarja razlikuje glede na hierarhijo udeležencev v podjetju. Zato so Berlitzevi seminarji o medkulturni komunikaciji idealna izbira tako za najvišje vodstvo, zaposlene na srednji ravni kot tudi za nove zaposlene.

Druge vrste seminarjev

Poleg seminarjev o medkulturni komunikaciji vam Berlitz ponuja tudi seminarje o vodenju in strategiji ter o upravljanju projektov in delovnih metodah. Na voljo je več kot 60 tem iz širokega nabora panog, vse različne teme pa lahko kombinirate med seboj in tako zagotovite, da vaš seminar pokrije vse potrebne točke. V kombinaciji s tujim jezikom boste z Berlitzevimi seminarji dodatno okrepili svoje poklicne težnje.

Stopite v stik z najbližjim izobraževalnim centrom Berlitz še danes za več informacij o organizaciji seminarja za vaše podjetje ali oddelek. Z znanjem, pridobljenim na seminarju, ne boste razočarani.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt