• Izvedba uspešnih programov ob izselitvi

Izvedba uspešnih programov ob izselitvi

Z našimi učinkovitimi coaching rešitvami

Berlitzevi coaching programi ob izselitvi se lotevajo edinstvenih izzivov, ki jih povzroči mednarodna preselitev. Izobraževalni moduli se dotikajo tem, kot so: prilagajanje novi kulturi, preselitev družine, doseganje poklicnih ciljev v spreminjajoči se politični in socialni strukturi in druge ovire, ki so lastne vsakemu posamezniku. 

Coaching za družine izseljencev

Eden izmed najpogostejših vzrokov za neuspešno izselitev je slaba prilagoditev družine. Nezadovoljstvo partnerjev in otrok lahko bivanje zaposlenih v tujini hitro privede do prehitrega konca. Namen naših coaching programov za zakonske partnerje in otroke je spremljati in usmerjati družinske člane, da postanejo zadovoljni v novi državi.

Coaching ob vrnitvi v domovino

Mnoge družbe zanemarijo izzive, povezane z izseljenci, ki se ponovno vrnejo v domovino. Ta coaching rešitev je zasnovana tako, da ublaži kulturni šok, ki ga bivši izseljenci doživijo ob vrnitvi v domovino. Program usposabljanja jih opremi s praktičnimi orodji za prepoznavanje in prilagoditev kompetenc, ki so jih pridobili v tujini, njihovemu novemu kulturnemu okolju.

Coaching za izseljence

Neusposobljen izseljenec lahko resno ogrozi donosnost vaše naložbe, saj lahko traja celo leto, da se prilagodi novemu okolju in začne delovati kot je želeno. Coaching program izseljencem omogoča, da hitro izboljšajo svojo kulturno rahločutnost, razvijejo spretnosti za delovanje v novem, mednarodnem poslovnem okolju in se izognejo stresu, ki ga povzročajo kulturni nesporazumi.

Berlitzeve coaching rešitve pomagajo izseljencem in njihovim družinam, da se lažje prilagodijo in pripravijo na uspešno interakcijo v vsakodnevnem življenju in poslovnih situacijah v namembni državi. Za več informacij o naših rešitvah medkulturnega izobraževanja, še danes stopite v stik z našim strokovnim osebjem.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt