• tecaj poslovne anglescine

Poslovna angleščina - delavnice in seminarji

Poslovna angleščina – naše delavnice in seminarji so namenjeni zaposlenim, ki želijo razviti ciljno usmerjene jezikovne kompetence za potrebe vsakdanjega poslovnega življenja. Naučili se boste maksimalno uporabljati svoje jezikovne sposobnosti in jih sproti tudi izboljševali. Te so namreč nujno potrebne za doseganje specifičnih poklicnih ciljev.

Enostavna, kompaktna in učinkovita izobraževalna rešitev

Delavnice poslovne angleščine trajajo en dan, običajno se izvajajo ob petkih, in jih je enostavno vključiti v urnike zaposlenih. Učne ure potekajo v majhnih skupinah tečajnikov s podobnimi lastnostmi in potrebami. Vsebina je prilagojena po meri za doseganje specifičnih komunikacijskih ciljev.

Za več informacij stopite v stik z našim strokovnim osebjem.

Poslovna angleščina, tečaj za velike priložnosti

Če za pogovor v tujem jeziku ni priložnosti, jo morate ustvariti smi. Da usvojite ključno besedišče, s katerim boste z lahkoto prepričali sogovornika, ni treba daleč. Berlitz izbira tečajev angleščine je pestra, vse kar mora storiti je to, da najdete motivacijo za spoznavni sestanek z nami. Velike priložnosti so samo klic stran. +386 80 23 36

Na voljo je široka izbira tem v sklopu poslovne angleščine:

  • Predstavitve v angleščini
  • Telefoniranje v angleščini
  • Angleščina za sestanke
  • E-pošta in poslovno pisanje
  • Angleščina za storitve za stranke
  • Poslovno kramljanje
  • Pogajanja
  • Angleščina za iskanje zaposlitve

Poslovna angleščina za podjetja in posameznike

Že govorite angleško, vendar bi želeli izboljšati svojo poslovno komunikacijo v angleškem jeziku? V sodobnem, globalnem svetu je namreč pomembno, da ste tudi v tujem jeziku učinkoviti in predvsem samozavestni. In najboljša pot do tega je učenje poslovne angleščine z maternim govorcem, ki z vami ciljno gradi besedišče željene poslovne branže.

Berlitz tečaji poslovne angleščine so ustvarjeni na podlagi vaših individualnih potreb in želja, ter prilagojeni ravni znanju ter intenzivnosti učenja. Ob učenju v živo so vam na spletu na voljo še dodatna orodja za piljenje znanja in širjenje besednega zaklada.

Poslovna angleščina online

Poslovne angleščine pa se lahko učite tudi prek spleta. Programe učenja po Berlitz metodi so naši strokovnjaki postavili tudi v virtualni svet. Odlično online orodje za izboljšanje jezikovnih sposobnosti vam ponuja popolno lokacijsko in časovno prilagodljivost.  Vsebine pa so zasnovane tako, da boste dosegali svoje zastavljene jezikovne cilje.

Od nedavnega je večina Berlitzovih seminarjev poslovne angleščine na voljo v strnjenih, interaktivnih živih izobraževanjih v virtualnih učilnicah (Adobe Connect), ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti, podprte z najnovejšimi tehnologijami. Berlitz Online Live seminarji udeležencem zagotavljajo tudi potrebno medkulturno znanje, ki je nepogrešljiva sestavina poslovnih uspehov, pomagamo pa vam okrepiti tudi vodstvene sposobnosti.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt