Berlitz Connect - samostojno e-učenje

Program, ki ohranja motiviranost za jezikovno izobraževanje

Program e-učenja, Berlitz Connect, je odlično spletno orodje za izboljšanje jezikovnih sposobnosti vaših zaposlenih, ki vam ponuja popolno prilagodljivost. Ob prijavi v program tečajniki rešijo spletni preizkus jezikovnega znanja. Nato za vsakega posameznika pripravimo po meri prilagojen učni načrt, pri čemer upoštevamo njihovo jezikovno stopnjo, učne cilje in preference. Tečajniki imajo neomejen dostop do platforme, kjer lahko vsakodnevno pregledujejo nove in zanimive vsebine, ki so zasnovane tako, da ne bodo izgubili motivacije in bodo dosegli zastavljene jezikovne cilje.

Prednosti naših tečajev e-učenja
  • Program e-učenja je po meri prilagojen profilu delovnega mesta vsakega zaposlenega in zastavljenim ciljem.
  • Tečaj z več napravami, do katerega lahko dostopate z računalnikom, pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.
  • Orodja za celovit nadzor, ki so na voljo tečajnikom in njihovim vodjem.
  • Razširjena različica, različica Berlitz Connect Live, ponuja izobraževanje v živo z mentorjem 24 ur/dan, vse dni v tednu in učne ure v živo z učiteljem in drugimi uporabniki v klepetalnicah.

Široka izbira učnih virov

Program Berlitz Connect vam ponuja številna dodatna orodja* za pospešeno učenje. Tečajniki vsakodnevno v 5-minutni učni uri spoznajo specifična pravila, izraze in napake, na katere morajo biti pozorni. V bogati zbirki vaj je na voljo na stotine ur ciljno usmerjenih vaj za izboljšanje slovnice, besednega zaklada ter govornih in pisnih sposobnosti. Inovativna orodja za pomoč, kot so videoposnetki, pomočniki za pisanje, slovar, prevajalnik in besednjak so tečajnikom vedno na voljo za še izboljšano izkušnjo samostojnega učenja. Izobraževanje poteka prek spletnega brskalnika, zato ni potrebna namestitev nobenega programa. Vaši zaposleni se lahko izobražujejo kjerkoli, bodisi v pisarni, doma, na računalniku tretje osebe ali celo na mobilni napravi.

Stopite v stik z našim strokovnim osebjem za prilagojeno predstavitev naše nagrajene platforme za e-učenje in za informacije o tem, kako lahko program Berlitz Connect vašim zaposlenim pomaga pri izboljšanju jezikovnih kompetenc.

Na voljo za šest ciljnih jezikov*:

/res/berlitz-pl/United-Kingdom.png angleščina /res/berlitz-pl/Spain.png španščina /res/berlitz-pl/France.png francoščina  /res/berlitz-pl/Germany.png nemščina  /res/berlitz-pl/Italy.png italijanščina

* Zgornje funkcije se nanašajo na program Berlitz Connect za angleški jezik. Nekatere funkcije morda niso na voljo za druge jezike. Za več informacij vprašajte Berlitzevo strokovno osebje.

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt