• Pridružite se naši ekipi strastnih strokovnjakov

Berlitz kot delodajalec

Delajte za Berlitz, postanite timski igralec in globalni vodja

Berlitz je več kot zgolj jezikovna šola. S tradicijo odličnosti, ki sega več kot stoletje v preteklost, naša strast in elan spodbujata tečajnike k uspešnosti. Zahvaljujoč stalni inovativnosti v vsaki Berlitzevi učni uri po vsem svetu uporabimo le najboljše učno gradivo in metode. Rezultat naše zavezanosti k temu, da smo najboljši, je močna in priznana blagovna znamka s širokim naborom programov. Berlitz ima širok krog strank z raznovrstnimi interesi, kar še dodatno dokazuje, da je zelo priljubljena izbira pri globalnem prebivalstvu.

Berlitzevo notranje delovanje

Podjetje Berlitz je zelo spoštovano podjetje, saj je vodilni globalni akter na področju jezikovnega izobraževanja. Tečajniki in zaposleni uživajo ugodnosti Berlitzeve prilagodljive poslovodne strukture, kar jim daje več časa, da se osredotočijo na to, kar je zares pomembno: uspešnost svojih strank. Ne glede na to, katero delovno mesto bi zasedli pri Berlitzu, boste vključeni v raznovrstne naloge. Kot delodajalec Berlitz zagovarja tudi zagotavljanje potrebne neodvisnosti zaposlenim in možnost hitrega sprejemanja odločitev, ki racionalizira cilje podjetja.

Pridružite se naši ekipi strastnih strokovnjakov

Strokovnost, sodelovanje in strast so potrebne lastnosti vsakogar, ki dela za Berlitz. Zgolj s strastnim delom in strokovnostjo lahko podjetje zagotovi takšno raven storitev, ki jo stranke pričakujejo. Kot večkulturni delodajalec si Berlitz prizadeva za večnacionalno in aktivno vzdušje, zaradi katerega je zabavno biti del družine Berlitz.

Podpora globalne ekipe

Ne glede na to, katero delovno mesto pri Berlitzu vas zanima boste sodelovali v temeljitem usposabljanju; nudili vam bomo tudi vso potrebno podporo in raznolike priložnosti za strokovni razvoj vaših spretnosti. Pri delu za Berlitz vam zagotavljamo plačo na podlagi uspešnosti, zagotavljamo vam tudi številne dodatne ugodnosti.

Vidite priložnosti? Izkoristite priložnosti: dobrodošli v ekipi!

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt