• Berlitz: vodilni ponudnik jezikovnega izobraževanja in medkulturnih storitev na svetu

BERLITZ, GLOBALNA JEZIKOVNA ŠOLA ZA UČENJE TUJIH JEZIKOV

Tečaji in učenje tujih jezikov je naša strast

Globalno podjetje Berlitz je vodilni ponudnik jezikovnega izobraževanja in medkulturnih storitev na svetu. Jezikovne šole Berlitz so prisotne v več kot 70 državah. Zaradi težnje po inovativnosti že več kot celo stoletje gradimo celovit portfelj, ki vam, našim strankam omogoča, da govorite z zaupanjem vase in ste uspešni v globalnem okolju. Vaš uspeh je naša strast!

Že od leta 1878 ustvarjamo samozavestne in spretne govornike

Ko je Maximilian D. Berlitz predstavil revolucionarno Berlitz metodo®, je za vedno spremenil način poučevanja tujih jezikov. Berlitz metoda®, ki tečajnike s pomočjo učiteljev, naravnih govorcev in poudarka na ustni komunikaciji potopi v tuj jezik, lahko pospeši proces učenja tujega jezika oz. tujih jezikov in zgradi trdno osnovo za učinkovito komunikacijo, t.j. tečajnikovo samozavest.

Nenehna težnja po inovativnosti jezikovne šole Berlitz

Še danes korenito vplivamo na in spreminjamo izobraževanja za globalno komunikacijo. Razvijamo jezikovne tečaje in jezikovne programe, ki podjetjem in posameznikom pomagajo premagovati kulturne razlike, obvladovati raznolikost in izkoristiti podobnosti za čim boljše delovanje. Jezikovna šola Berlitz je kot prvo mednarodno izobraževalno podjetje začelo ponujati rešitve na več platformah, nekaj, kar še danes ostaja brez primere.

Vsi tečaji tujih jezikov na enem mestu

Jezikovna šola Berlitz ponuja izobraževanje v vseh živih jezikih. Nudimo tečaje oz. učenje tujih jezikov in izobraževanje v medkulturnih spretnostih in veščinah upravljanja. Učenje tujih jezikov je na voljo v različnih oblikah. Nudimo izobraževanje v živo, virtualno učenje tujih jezikov, spletno, mobilno in učenje tujega jezika v tujini. Naši jezikovni programi so po meri prilagojeni tako, da ustrezajo potrebam naših strank, ne glede na to, ali so slednje velika ali majhna podjetja, posamezniki, najstniki ali otroci. Vsi, ki se želite učiti tujega jezika ste dobrodošli!

Mednarodna in zelo priznana jezikovna šola Berlitz verjame v svet brez komunikacijskih ovir. Berlitz izobraževalne rešitve za učenje jezika so zasnovane za premagovanje omejitev globalne izmenjave, kot so čas, kraj in kulturne razlike. Berlitzev jezikovni tečajnik se zaveda, da komunikacija daleč presega jezikovno izobraževanje in se ponaša s samozavestnim govorom. Bodite ponosni govorec tujih jezikov tudi vi!

Ne glede na to za kateri način učenja se odločita oz. kateri tečaj tujega jezika izberete, Berlitzevi jezikovni učitelji vam z uporabo Berlitz metode® bodo pomagali, da hitro in učinkovito dosežete svoje komunikacijske cilje. Uspeh učenja in osvojitev znanja tujega jezika sta zagotovljena!

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt