• Mnenja naših učencev - Berlitz Ljubljana

Naše stranke

Mnenja naših učencev

Pri Berlitzu sem se vpisala na tečaj ruščine. Gre za mojo prvo izkušnjo z njihovo metodo in res sem navdušena, saj učenje temelji na konverzaciji z native speakerjem, od prve ure poslušaš in govoriš samo rusko. Jezika se tako učiš po naravni poti, kot smo se učili materniga jezika kot otroci. Učiteljica uporablja veliko zabavnih pripomočkov, od slikanic do didaktičnih iger. Nič slovnice in dolgih predavanj. Snov sama doma potem še utrdim s pomočjo učbenika Berlitz. Res deluje. V tujem jeziku sem spregovorila že od prve ure dalje in kljub temu, da delam napake, govorim, govorim, kar je bistveno, da se hitro naučiš jezika.

Mojca Mavec
Novinarka in TV voditeljica

Prejšnji teden sem pri Berlitzu zaključila individualni tečaj francoščine in Berlitz vsekakor priporočam glede vrhunske organizacije in odličnega učitelja. Vedno je vse teklo gladko, kljub posebni situaciji v zadnjih mesecih zaradi koronavirusa, pa tudi na splošno so se vedno prilagodili. Pohvalila bi tudi profesorja Milana, ki je svojo nalogo opravil zelo profesionalno. Individualni tečaj mi je bil zelo všeč, saj sem ogromno vadila konverzacijo, res veliko govorila, učitelj se je posvetil samo meni in sva se lahko osredotočila tudi na teme, kjer sem imela težave :) Sedaj po dveh letih učenja pri Berlitzu zelo dobro razumem svoje francoske sodelavce, ko »preklopijo« na francoščino. Poleg tega, da sem se na tečaju francoščine ogromno naučila, sem tudi zelo uživala in ga vsak teden z veseljem pričakovala.

Elvira Matko
Quality Planner, TREVES d.o.o

Moram priznati, da sem kar malo presenečen, kako kvalitetno in enostavno lahko pouk poteka preko spleta! Zdaj sploh nimam več želje, da bi se nemščino učil v razredu, je lažje na daljavo in tudi zapiske delam lažje in bolje. Hvala, ker ste upoštevali mojo željo po pouku z dvema učiteljema! Veseli me, da sta oba zelo fleksibilna in da sta se prilagodila mojim željam. Delali smo na zelo različnih temah, precej sem delal tudi samostojno. Z obema sem imel odlično učno izkušnjo, hvala.

Blaž Finžgar
Svetovalec Eures

Zaradi selitve v tujino sva s sinom potrebovala intenzivni tečaj nemščine; sin začetnega, jaz nadaljevalnega. Izbral sem mednarodno jezikovno šolo Berlitz. Berlitz sem izbral zaradi dveh razlogov: zaradi znane Berlitz metode, kjer jezik poučujejo učitelji v svojem maternem jeziku (native speakerji) in zato, ker je Berlitz mednarodna šola z mrežo šol po celem svetu. Pohvalil bi popolno prilagodljivost šole najinim željam in potrebam ter učinkovitost poučevanja. Po treh mesecih intenzivnega tečaja so bili v podjetju presenečeni nad mojim napredkom, sin pa se je uspešno vključil v redni šolski program v tujini. Vsakemu, ki ima potrebo po dobrem znanju tujega jezika, iskreno priporočam Berlitz.

Andrej Žigante

Začetni dvomi glede poteka učenja na daljavo s pomočjo ZOOM-in učilnice, so bili zelo hitro premagani, ker: je način interaktiven, zabaven, zelo vsestransko komunikativen...moja profesorica Alla se odlično znajde, sproti piše v Wordu razlago, mi predvaja slikice, gradiva, video vsebine in prehaja iz enega dokumenta, videa, na drugi...tako da čas hitro mine in ob zaključku ure ostane en res dober občutek...

Aleksandra Kocmut Sedej, Mercator d.d.,

Moram reči, da sem zelo zadovoljna z izvedbo programa nemščine v virtualni učilnici ZOOM in tudi z njeno vsebino ter seveda mojo učiteljico Še posebej, ker sem bila precej skeptična glede učenja na daljavo.

Nataša Zavasnik, Vodja blagovne skupine/Category manager Mercator, d.d.

Pri Berlitzu mi je bilo zelo všeč. Ne samo, da sem se veliko naučil, še zabavno je bilo. Učiteljica je bila zelo prijazna. Pohvalil bi način učenja. Zdi se mi zelo dobro, da celotno uro govoriš nemško. Čeprav sem se učil čez celotne poletne počitnice moram reči, da sem se zabaval. Z učiteljico sva šla vsak dan za 2 uri na učni sprehod. Po končanem 3-mesečnem tečaju sem šel v nemško govorečo šolo. To je zelo dobra pot, da se naučiš jezika.

Markus Žigante, 11 let

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt