• Mnenja naših učencev - Berlitz Ljubljana

Naše stranke

Mnenja naših učencev

Programa Total Immersion sem se udeležila z dobrim začetnim znanjem nemškega jezika. Sem pa želela na tečaju premostiti oviro pri govornem sporazumevanju oz. javnem nastopanju v nemškem jeziku. Pedagogi na tečaju so me izjemno presenetili s svojo prilagodljivostjo in strokovnostjo. Tečaj smo popolnoma prilagodili mojim pričakovanjem in ga skupaj oblikovali tako, da sem bila na koncu z rezultatom zelo zadovoljna. Hvala ekipi Berlitza!

 

Tina Poje
Lidl Slovenija

 

V jezikovni šoli Berlitz v Ljubljani sem obiskovala intenzivni tečaj nemščine. S pomočjo dveh enkratnih učiteljev iz nemško govorečih držav mi je v enem letu uspelo spregovoriti in uspešno opraviti intervju za novo delovno mesto v Švici. Šola Berlitz je izredno profesionalna in sledi individualnim potrebam. Jezikovne tečaje v Berlitzu zato priporočam vsem, ki se želijo učiti novih jezikov. Z željo po znanju novih jezikov pa se bom v Berlitz z veseljem vrnila tudi sama.


Irena Marin
Global Product Manager in udeleženka programa Total Immersion®
Novo Nordisk Health Care AG
Zürich, Švica

Tečaj poteka izključno v tujem jeziku. Tudi učitelji so skrbno izbrani in usposobljeni za strokovno delo. Všeč mi je, da te spodbujajo pri uporabi jezika. Ne samo v govoru, ampak tudi v razmišljanju. Praktična uporaba jezika je temeljnega pomena, saj te z njo usmerijo do cilja in se popolnoma prilagodijo potrebam učenca. Recimo tudi slovnica, ki nam je bila v šoli vedno najbolj nezanimiva, je tukaj predstavljena na naraven, uporaben način. Popolnoma drugače, kot je bilo dolgočasno urjenje v šoli. Torej, vse poteka skozi konverzacijo. Vzporedno s tečajem treniram tudi avtentično izgovorjavo z naravnim govorcem, v mojem primeru učiteljico Anito, prejela pa sem tudi učno gradivo za utrjevanje znanja doma. S pomočjo zgoščenke lahko vadim slušno razumevanje in pravilno izgovorjavo.


Natalija Verboten
znana slovenska pevka in udeleženka programa individualno učenje nemščine

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt