Berlitzev jezikovni center – Kranj

Intenzivni jezikovni tečaji

Berlitzev center v Kranju ponuja programe za podjetja, programe za odrasle in programe za otroke. Imamo odlično ekipo učiteljev, ki so dobro usposobljeni in imajo večletne izkušnje s poučevanjem.

Ekipa tujih učiteljev - native speakers - je zagotovilo, da boste popolnoma izkoristili glavne prednosti Berlitza: jezika in kulture se boste hitro in učinkovito naučili s preizkušeno Berlitz Metodo®. Pouk poteka v prostorih bivše srednje trgovske šole v Kranju na Župančičevi 22 ali na sedežu podjetij.

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri jezikovnega programa in prav tako brezplačno preverimo vaše trenutno znanje ter pripravimo program izobraževanja. Pokličite nas in se dogovorite za svetovalni pogovor.

Kaj je novega
Berlitzevi učitelji
Individualno jezikovno izobraževanje

Berlitzevi individualni tečaji so idealna izbira za posameznike, ki želijo izboljšati svoje znanje tujega jezika in pridobljeno znanje čimprej preizkusiti. Tečaj se osredotoča na govorjenem jeziku, kar omogoča optimizacijo rezultatov. Berlitz vam zagotovi učitelja v materinem jeziku, ki bo prilagodil program vašim jezikovnim potrebam.

IZVEDITE VEČ O INDIVIDUALNEM JEZIKOVNEM IZOBRAŽEVANJU >

Kaj ponujamo

Berlitzeva metoda zagotavlja hitre in učinkovite rezultate ne glede na to, ali učne ure obiskujete na našem jezikovnem centru ali pa na drugi lokaciji po vaši izbiri. Z nenehnim širjenjem učne vsebine in pokrivanjem mnogih tematik, Berlitzevi učitelji prilagajajo izkušnjo učenja jezikov. Naš cilj je, da pridobite kar največ od vsake učne ure. Kontaktirajte Berlitzev jezikovni center Kranj še danes in pridobite več informacij o jezikovnih tečajih in seminarjih.

Z nami so zadovoljna številna večja podjetja (naprimer: Hofer, Paloma, Mercator, Pošta Slovenije, Roche, Dars, Lidl,..) in številna druga, tudi manjša podjetja. Skupno vsem je to, da pričakujejo vrhunske rezultate in profesionalen pristop. Poleg programov za podjetja ponujamo tudi programe za otroke ter skupinske in individualne programe za odrasle.

Jezikovni tečaji Berlitz Skupinski tečaji

Berlitzevo izobraževanje v skupinah ponuja učenje v prijetnem skupinskem okolju, kjer ste poglobljeni v nov ciljni jezik – učite se govoriti intuitivno, skozi pogovor.

Več o Berlitzevem izobraževanju v skupinah ›
Jezikovni tečaji Berlitz Individualni tečaji

Face-to-Face individualni jezikovni tečaji združujejo vse koristi preizkušene Berlitz metode® z prednostmi dela z osebnim učiteljem.

Več o Berlitzevih individualnih jezikovnih tečajih ›
Skupinski jezikovni tečaji za podjetja Tečaji za podjetja

Berlitzevi skupinski jezikovni tečaji so zasnovani tako, da povečajo tečajnikove sposobnosti poslovne komunikacije. 

Več o izobraževanju v skupinah za podjetja ›

Informacije po telefonu

Pokličite nas na telefonsko številko

+386 80 23 36

Dosegljivi smo v delovnem času:

Ponedeljek - petek: 8.00 do 19.00
Sobota: 9.00 do 12.00

Berlitzeva jezikovna šola

Jezikovna šola Celje

Vrunčeva ulica 13

3000 Celje

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Kranj

Župančičeva ulica 22

4000 Kranj

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Ljubljana

Gosposvetska 2

1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt

Jezikovna šola Maribor

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Telefon: +386 2 229 4 229

Kontakt

Jezikovna šola Novo Mesto

Ulica talcev 3A

8000 Novo Mesto

Telefon: +386 1 433 13 25

Kontakt