Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Data Protection

Izjava o varovanju podatkov

Ker želimo, da je vaš obisk in uporaba spletne strani berlitz.si v prvi vrsti varen, vas želimo v tem poglavju posebej seznaniti s tem, katere podatke zbiramo in obdelujemo.

Spremljanje obiska na strani in piškotki
Uporabljamo program Sitestat podjetja Nedstat - program beleži statistiko obiskov na strani. Da lahko spremljamo obisk na strani, program statistično obdeluje podatke o tem kateri spletni brskalnik uporabljate in zabeleži vaš IP naslov. Gre za povsem standardne postopke, ki jih beležijo vsi programi za spremljanje obiska na strani. Izjavljamo, da omenjenih podatkov ne bomo obdelovali na način, da bi ugotavljali kdo (oseba) je po spletni strani brskal.

V podoben namen uporabljamo piškotke (cookies). Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na vaš računalnik, navadno v mapo, ki beleži zgodovino obiska. Potrebno se je zavedati, da piškotke uporabljajo vse spletne strani, torej gre za povsem normalen postopek. Izjavljamo, da piškotkov ne bomo uporabljali na način, da bi podatke izkoriščali za karkoli drugega, kot za potrebe statistike. V kolikor želite, imate v vašem spletnem brskalniku tudi možnost blokiranja piškotkov.

Katere informacije zbiramo?
Informacije, ki jih zbiramo, so različne glede tega katere strani obiščete.

  • Ko boste izpolnjevali obrazec, vas bomo povprašali po imenu, priimku in elektronskem naslovu, saj vam bomo le tako lahko odgovorili. Vse informacije, ki nam jih posredujete so shranjene na našem strežniku.
  • Zbiramo tudi informacije o tem katere strani ste obiskali, da lahko strani optimiziramo in jih naredimo bolj uporabne in prijazne.

Kako uporabimo informacije?
Uporabljamo jih za naslednje namene:

  • Za odgovor na vaša vprašanja. 
  • Za optimiziranje spletne strani.
  • Za možnost pošiljanja obvestil našim strankam.

So vaše informacije na varnem?
Berlitz garantira, da so informacije na varnem. Berlitz uporablja vrhunsko programsko in strojno opremo, ki zagotavlja varno posredovanje informacij, obenem pa preprečuje vstop nepovabljenim gostom.

Kako varujemo podatke otrok?
Berlitz ne prodaja direktno otrokom, temveč staršem otrok. Vse obrazce in informacije za otroke do 18. so tako dolžni izpolniti starši oziroma skrbniki.

Posredovanje vaših podatkov
Vaše osebne podatke posredujemo dalje samo na vašo izrecno zahtevo.

Kako nas lahko kontaktirate?
Če imate vprašanja glede tega poglavja, smo z veseljem na voljo na spodaj navedenem naslovu:

Spletne strani objavlja:

Berlitz Slovenija d.o.o.
Gosposvetska 2
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: 01/433 13 25
Fax: 01/433 20 42
Email: ljubljana@berlitz.si

Direktor: mag. Gregor Šergan
ID za DDV.: SI31146021

 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE