Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Berlitz

Jezikovne počitnice

Ko učenje postane pustolovščina.

Edine jezikovne počitnice pri nas, ki so organizirane skladno s programom najuspešnejših tujih jezikovnih kampov. Garantiramo najboljše učitelje in hkrati obilico zabave!

Vsi naši učitelji in vodje jezikovnih počitnic imajo narejen izpit iz prve pomoči.

Dodatne informacije in prve vtise počitnic iz prejšnjih let, si lahko ogledate tudi na našem blogu.

Govorite in se naučite.

Iščete počitnice, ki so zanimive in imajo poleg tega pravo vsebino? Oboje je možno s programom Summer Adventure Camps - jezikovne počitnice za otroke. Program je kombinacija aktivnega pouka tujega jezika ter športnih in družabnih aktivnosti. Poleg tega so otroci nastanjeni v idiličnem okolju, daleč stran od mestnega hrupa in nevarnih cest. Na ta način se otroci tujega jezika naučijo hitro in učinkovito in kar je najpomembneje - ob tem se zabavajo.

Na voljo imajo nogomet, kopanje, igre z žogo, pohode, poletni park, vožnjo s kajakom, lokostrelstvo ter ostale športne aktivnosti. Ob večerih je na vrsti animacija z raznimi družabnimi igrami, disco party,... Tujega jezika se učijo na naraven način, skozi konverzacijo. Vsi učitelji so naravni govorci (native speakers), ki so posebej usposobljeni za delo na kids campih in znajo pričarati odlično vzdušje.

Zanimive in privlačne učne ure.

Pouk na jezikovnih počitnicah ni niti malo podoben tistemu v šoli. Medtem ko je v šoli poudarek na delu po knjigah in učenju slovnice, je na jezikovnih počitnicah poudarek na govoru - konverzaciji. Učenje v majhnih skupinah, igre vlog in zanimive igre so metode, ki zagotavljajo, da bo učenje hkrati zabavno in učinkovito. Otroci se hitro naučijo spontane uporabe tujega jezika.

Komu so namenjene:

Jezikovne počitnice so namenjene otrokom med 7. in 18. letom starosti, ne glede na izhodiščno znanje. Programi so prilagojeni popolnim začetnikom ali otrokom, ki jezik že odlično obvladajo. To pa zato, ker so otroci razvrščeni v majhne skupine po starosti in predznanju, tako da med sošolci ni bistvenih razlik. Vsaka skupina dela po posebej pripravljenem učnem programu in tako vsi otroci pridobijo kar največ.

Dodatno se lahko odločite tudi za odpovedni riziko, ki znaša 25 EUR in se ga sklene na dan prijave ter velja le v primeru poslabšanja zdravstvenega stanja. Povračilo vplačanega zneska, iz naslova vplačanega rizika odpovedi, se lahko uveljavja le ob predložitvi pisnega zdravniškega dokazila.

Kako se prijaviti? Popolno enostavno je.

Za rezervacije preko interneta KLIKNITE TUKAJ. Lahko nam pošljete ePošto ali nas pokličete na brezplačno številko in naročilo oddate po telefonu -  080 23 36.

 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE