Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Berlitz

Jezikovne počitnice - Summer Adventure Camps 2017

Berlitzeve jezikovne počitnice - ko učenje postane pustolovščina.

NOVO: Camp bo letos poln skrivnosti, saj bodo udeleženci postali pravi detektivi, ki bodo odrivali skrivnosti Krvavca ali Debelega rtiča in doživeli pravo detektivsko zgodbo. Različne dejavnosti bodo udeležence še bolj spodbujale k razmišljanju in ustvarjalnosti v angleškem jeziku.

Enostavna prijava: KLIKNITE TUKAJ

Edine jezikovne počitnice pri nas, ki so organizirane skladno s programom najuspešnejših tujih jezikovnih kampov. Več kot le jezikovni tečaji z najboljšimi učitelji in hkrati obilico zabave!

Kaj se dogaja na letošnjih jezikovnih počitnicah lahko spremljate na našem blogu oziroma Facebook strani!

Vsi naši učitelji in vodje jezikovnih počitnic imajo narejen izpit iz prve pomoči.

Govorite in se naučite!

Iščete počitnice, ki so zanimive in poučne? Oboje je možno s programom Summer Adventure Camps - jezikovne počitnice za otroke. Program je kombinacija aktivnega pouka tujega jezika ter športnih in družabnih aktivnosti. Otroci so nastanjeni v idiličnem okolju, daleč stran od mestnega hrupa in nevarnih cest. Na ta način se tujega jezika naučijo hitro in učinkovito - ob tem pa se neizmerno zabavajo.

Na voljo imajo nogomet, kopanje, igre z žogo, pohode, poletni park, vožnjo kajakom, učenje preživetja v naravi, lokostrelstvo ter ostale športne aktivnosti. Ob večerih je na vrsti animacija z raznimi družabnimi igrami, disco party,... Tujega jezika se učijo na naraven način, skozi konverzacijo. Vsi učitelji so naravni govorci (native speakers), ki so posebej usposobljeni za delo na kids campih in znajo pričarati odlično vzdušje.

Zanimive in privlačne učne ure!

Jezikovne počitnice se od klasičnega pouka močno razlikujejo. Poudarek je na govoru - konverzaciji. Učenje v majhnih skupinah, igre vlog in druge zanimive igre so metode, ki naredijo učenje hkrati zabavno in učinkovito. Otroci se hitro naučijo spontane uporabe tujega jezika.

Letos smo, posebej za najstnike pripravili dva večera, imenovana Teens nights. Udeležili se jih bodo lahko tisti, ki bodo imeli že določeno predznanje, saj ga bodo potrebovali pri sodelovanju v posebnem tematskem večeru. Posebno razvedrilo pa bodo imeli tudi najmlajši, ki bodo uživali v čisto svojem večeru.

Komu so jezikovne počitnice namenjene?

Namenjene so otrokom med 7. in 18. letom starosti, ne glede na izhodiščno znanje. Programi so prilagojeni tako popolnim začetnikom kot tudi otrokom, ki jezik že obvladajo. Otroci so razvrščeni v majhne skupine glede na njihovo starost in predznanje. Vsaka skupina dela po posebej pripravljenem učnem programu in tako vsi otroci pridobijo kar največ.

Cena počitnic znaša 539 EUR in velja tudi za "Teen leaders" program.

Cena 7-dnevnega programa počitnic znaša 679 EUR in velja tudi za "Teen leaders" program

Dodatno se lahko odločite tudi za odpovedni riziko, ki znaša 25 EUR in se ga sklene na dan prijave ter velja le v primeru poslabšanja zdravstvenega stanja. Povračilo vplačanega zneska, iz naslova vplačanega rizika odpovedi, se lahko uveljavja le ob predložitvi pisnega zdravniškega dokazila.

Kako se prijaviti?

Za nakup preko interneta KLIKNITE TUKAJ. Lahko nam pošljete ePošto ali nas pokličete na brezplačno številko 080 23 36 in naročilo oddate po telefonu.

Dodatne informacije in prve vtise si lahko ogledate tudi na našem blogu oziroma lahko vi in vaši otroci spremljajo aktivnosti na Facebook strani. Utrinke in fotografije iz prejšnjih let pa najdete tukaj.

 
 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE