Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Imprint

Pravna obvestila

Spletne strani objavlja:

Berlitz Slovenija d.o.o.
Gosposvetska 2
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: 01/433 13 25
Fax: 01/433 20 42
Email: ljubljana@berlitz.si

Direktor: mag. Gregor Šergan
ID za DDV.: SI31146021

Copyright

© Copyright Berlitz Slovenija d.o.o.
Vse pravice pridržane. Besedila, slike, grafike, zvoki, animacije in video posnetki ter njihova postavitev na spletni strani so zaščiteni.

Vsebino strani je prepovedano kopirati, posredovati ali objavljati v komercialne namene. Poudarjamo, da so nekateri logotipi na strani last zunanjih partnerjev. 

Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika - saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere podatke vsebuje spletno mesto?

Podjetje

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

Berlitz Slovenija d.o.o.

PHPSESID

Identifikacija uporabnikove seje

Trajanje seje

Berlitz Slovenija d.o.o.

sid_12_23

Sistemska identifikacija

Trajanje seje

Berlitz Slovenija d.o.o.

CL_COOKIELAW

Uporaba piškotkov

365 dni

Berlitz Slovenija d.o.o.

berlitzSiOverlayShown

Sistemska nastavitev

24 ur

Google Analytics

_ut*

Statistika ogledov spletne strani

Različno

Vir fotografij na strani

Nekatere fotografije na strani so iz spletne strani Photocase: Photocase, 1210-601 Jervis Street, Vancouver V6E 2E2, Canada http://www.photocase.com/de/

Izjava

Vsebina na strani je pripravljena z največjo možno mero pozornosti in natančnosti. Ker pa se vsebina pogosto spreminja, si pridržujemo pravico spreminjanja vsebine in dopuščamo možnost napak pri vnosu podatkov. Za morebitno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi netočnosti podatkov na spletni strani ne odgovarjamo.

Uporaba vsebine

Uporaba fotografij, logotipov in besedil na strani ni dovoljena brez predhodnega dovoljenja Berlitz Slovenija d.o.o.

Uporaba podatkov

Prepovedano je vsakršno izkoriščanje podatkov na spletni strani za namene kriminalnih dejanj. Strogo prepovedano je pošiljanje masovne (spam) pošte na naslove, ki so navedeni na spletni strani.

Splošno

Z uporabo te spletne strani se uporabnik strinja z zgoraj navedenimi pogoji uporabe.

Spreminjanje podatkov

Berlitz si pridržuje pravico do spreminjaja podatkov na spletni strani in ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi napačno navedenih informacij.

 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE