Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Quality Management

Storitve za podjetja

Program je prilagojen vsakemu podjetju posebej.

V današnjem globaliziranem svetu lahko uspejo zgolj tisti, ki obvladajo jezik svojih poslovnih partnerjev in razumejo njihovo kulturo. Zato Berlitz vašemu podjetju zagotavlja točno to, kar potrebujete. Vi nam poveste, katere jezikovne cilje želite vi in vaši sodelavci doseči, mi pa bomo poskrbeli za vse drugo: profesionalno, kompetentno, učinkovito in uspešno.

Analiza potreb

Najprej bodo naši svetovalci izvedli osebno analizo potreb. Na tem bodo temeljili jezikovni cilji, učna vsebina in potrebna investicija.  

Ocena

Ko bodo vaši cilji določeni, bodo posebej za to usposobljeni svetovalci  v izbranem jezikovnem centru Berlitz poskrbeli za vaše sodelavce, ocenili njihovo znanje jezika in jih razvrstili v njim ustrezno stopnjo. Na ustnem preizkusu bodo preizkušeni vidiki, kot so besedni zaklad, izražanje in pravilna uporaba slovničnih pravil. Po potrebi ugotavljamo jezikovno predznaje tudi s pisnimi preizkusi, klasično ali prek spleta.

Oblikovanje koncepta

Z analizo potreb bomo za vas izdelali natančen učni koncept s podrobnimi informacijami, vključno z začetno stopnjo, učnim obsegom, urnikom izobraževanja, učno vsebino in učnimi cilji.  

Strokovna terminologija

Vsako podjetje ima svojo strokovno terminologijo. To bomo seveda po želji vključili v vaš izobraževalni program.

Popolna transparentnost

Prejeli boste popolnoma transparentno poročilo o vseh obravnavanih učnih enotah in nastalih stroških. Po želji boste lahko med ali po izobraževanju prejeli poročilo o udeležbi in natančno poročilo o napredku posameznika oziroma skupine udeležencev izobraževanja.

Spremljanje napredka

Udeleženci izobraževanja imajo možnost preveriti svoj napredek. Ob zaključku posameznega programa lahko opravijo preizkus njihovega znanja. Pri Berlitzu se udeleženci jezikovnih izobraževanj lahko pripravijo tudi na opravljanje drugih mednarodno veljavnih preizkusov, kot so TOEFL, TOEIC, FCE, CAE...

Povratne informacije

Vsak udeleženec ima načeloma priložnost, da ob koncu izobraževanja posreduje svoje mnenje o učnem programu. Vsebino obrazcev za povratne informacije lahko po želji prilagodimo zahtevam vašega podjetja.

Potrdilo

Po koncu programa prejmejo udeleženci potrdilo o opravljenem izobraževanju in doseženem znanju.

Pokličite nas na 080 23 36 in se dogovorite za sestanek s svetovalcem. Sestanek se izvede na sedežu podjetja ali v vam najbližjem jezikovnem centru Berlitz.

 

 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE