Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Berlitz Method®

Berlitz Metoda®

Berlitz metoda® - popolnoma potopljeni od samega začetka

Ljudje, ki se učijo jezikov po vsem svetu so navdušeni nad Berlitz metodo®. Ne glede na to ali se jezika učite zaradi poslovnih ali zasebnih potreb, živahno, aktivno učenje z Berlitzem je ena izmed najuspešnejših metod za učinkovito in prijetno učenje jezika.

Jezikovno izobraževanje jezikovne šole Berlitz temelji na naslednjih ključnih elementih Berlitz metode®:

1.) Potrebe udeležencev izobraževanja so na prvem mestu

Jasno analiziramo vse vaše potrebe: kateri so vaši cilji, katere situacije bi radi obvladali in na katerih področjih potrebujete napredek. To pomeni, da je poučevanje prilagojeno vašim osebnim jezikovnim ciljem.

2.) Govor in razmišljanje v ciljnem jeziku od samega začetka

Z nenehno uporabo novega jezika ter komuniciranjem z učitelji, ki so rojeni govorci in drugimi tečajniki, boste nemudoma potopljeni v nov jezik. Jezika se boste naučili hitreje in veliko bolj boste napredovali kot pri učnih urah, kjer učitelj prevaja besede.

3.) Pomen govora

Dialog je v središču poučevanja jezikov jezikovne šole Berlitz. Zgolj ta aktivna, živahna oblika učenja zagotavlja, da boste lahko hitro in brez zadržkov komunicirali v novem jeziku.  

4.) Ciljno poučevanje jezikovne šole Berlitz

Da bi dosegli ravnotežje med tekočim in natančnim izražanjem, vam ponujamo možnost, da jezik vadite neomejeno. Ko to počnete, vam dajemo napotke in nasvete, kako to izboljšati, vi pa s tem pridobite bistveno samozavest, ki je potrebna pri uporabi struktur in izražanju.  

5.) Spontano učenje slovničnih pravil

Slovnico popravljamo tako, da dosežete pravo ravnotežje med natančnostjo in tekočim govorom. Dolgočasne slovnične vaje so stvar preteklosti, namesto tega se naučite slovnico pravilno uporabljati z aktivnim govorom - tako rekoč »intuitivno«.

6.) Ustrezno učenje

Učenca pri izobraževanju spremljamo in tako ugotovimo, kako in kdaj najbolj in najhitreje napreduje pri svojem učenju. Tako postane učenčeva osebna učna strategija del izobraževalnega procesa. Tudi izbira učnega gradiva sledi temu načelu in temelji na njegovih potrebah.

Izobraževalni program jezikovne šole Berlitz je za udeleženca dovolj obsežen in hkrati ne prezahteven. Vsak udeleženec je vedno vključen v jezikovno izobraževanje glede na svojo raven znanja. To zagotavlja hiter napredek in s tem visoko raven motivacije. Deset stopenj znanja tujega jezika jezikovne šole Berlitz zagotavlja optimalne pogoje za pravilen začetek izobraževalnega programa.

metoda-jezikovne-šole-Berlitz

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 23 36. 

 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE