Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
References

Mnenja naših učencev

Preprosto zato, ker nam ogromno pomenijo.

V jezikovni šoli Berlitz v Ljubljani sem obiskovala intenzivni tečaj nemščine. S pomočjo dveh enkratnih učiteljev iz nemško govorečih držav mi je v enem letu uspelo spregovoriti in uspesno opraviti intervju za novo delovno mesto v Švici. Šola Berlitz je izredno profesionalna in sledi individualnim potrebam. Jezikovne tečaje v Berlitzu zato priporočam vsem, ki se želijo učiti novih jezikov. Z željo po znanju novih jezikov pa se bom v Berlitz z veseljem vrnila tudi sama.
Irena Marin
Global Product Manager in udeleženka programa Total Immersion®
Novo Nordisk Health Care AG
Zürich, Švica

V jezikovni šoli Berlitz sem obiskoval individualni intenzivni tečaj nemščine. V treh mesecih sem napredoval iz praktično nič znanja na nivo, da se lahko pogovarjam o vsakodnevnih zadevah ter tudi v delovnem okolju lahko aktivno sodelujem pri reševanju tehničnih in poslovnih izzivov v Nemškem jeziku. Berlizev pristop učenja jezikov me je resnično navdušil, predvsem z načinom dela in zelo prijetnimi in ciljno usmerjenimi učitelji. Tak način učenja jezikov priporočam vsakemu.

Dušan Kuštrin, Direktor razvoja , Hidria AET

Tečaj poteka izključno v tujem jeziku. Tudi učitelji so skrbno izbrani in usposobljeni za strokovno delo. Všeč mi je, da te spodbujajo pri uporabi jezika. Ne samo v govoru, ampak tudi v razmišljanju. Praktična uporaba jezika je temeljnega pomena, saj te z njo usmerijo do cilja in se popolnoma prilagodijo potrebam učenca. Recimo tudi slovnica, ki nam je bila v šoli vedno najbolj nezanimiva, je tukaj predstavljena na naraven, uporaben način. Popolnoma drugače, kot je bilo dolgočasno urjenje v šoli. Torej, vse poteka skozi konverzacijo. Vzporedno s tečajem treniram tudi avtentično izgovorjavo z naravnim govorcem, v mojem primeru učiteljico Anito, prejela pa sem tudi učno gradivo za utrjevanje znanja doma. S pomočjo zgoščenke lahko vadim slušno razumevanje in pravilno izgovorjavo.
Natalija Verboten
znana slovenska pevka in udeleženka programa individualno učenje nemščine

S tečajem romunskega jezika jezikovne šole Berlitz sem izjemno zadovoljen. Znanje tega, za Slovenijo malce eksotičnega jezika, sem potreboval za službene namene. Zelo dober program in odlična romunska učiteljica so mi omogočili ne samo dobro teoretično podlago pač pa predvsem praktično uporabo jezika že po prvih urah tečaja. Učenje in sami tečaji prek Berlitz Virtual Classroom so se popolnoma prilagajali mojim potrebam in razpoložljivemu času, zato sem tečaj izkoristil optimalno. Tečaj priporočam vsem, ki se želijo učiti tuj jezik in ga že kmalu začeti tudi praktično uporabljati.
Boštjan Guček
Area Manager in udeleženec programa Berlitz Virtual Classroom
Filc d.d., Škofja Loka

S seminarjem smo bili izredno zadovoljni. Dodatno bi morda izpostavili predavatelja, za katerega smo mnenja, da je bil izredno profesionalen.
Hvala tudi vam iz Berlitza Ljubljana za odlično organizacijo. 
Magda Stojković
Intesa Sanpaolo Card
udeleženka programa Global Leadership Training

V Berlinu mi je bilo všeč, vse je bilo dobro organizirano in izpeljano. Menim, da sem z znanjem nekoliko napredovala. Učitelji so bili zelo dobri in prijazni. Vaše storitve bi priporočala tudi drugim.«
Prostor Jerneja
udeleženka programa Berlitz Study Abroad v Berlinu

Kot prvo bi pohvalila vašo ponudbo. Namreč, ko sem povpraševala po delavnicah angleškega jezika, je bila vaša ponudba najbolj pregledna (način izvajanja, prilagoditev našim zahtevam in ne nazadnje tudi cena). Glede na to, da smo želeli program, ki bo strokovno pripravljen za naše sodelavke, nas je presenetila vaša pripravljenost in prilagodljivost našim zahtevam. Osebno mi je bilo v zadovoljstvo prisostvovati pri testiranju kandidatk, kajti vaša sodelavka je s pozitivnim pristopom in motivacijo, pregnala tremo pri kandidatkah in jih motivirala za učenje jezika.Samo izvajanje programa je bilo samo in izključno v angleškem jeziku, kar je sprva izgledalo kot težava, vendar se je pokazalo kot zelo učinkovito, saj so bile kandidatke primorane na prijeten način govoriti tuj jezik.  Za konec bi vam podala pohvalo glede organiziranosti, dobro pripravljenega gradiva, ki je bil izdelan posebej za naše zahteve, pripravljenosti izvedbe na naši lokaciji in same izvedbe, nad katero so bile kandidatke kratkomalo navdušene in upamo, da bodo uspešno uporabljale dodatno znanje jezika, ki so ga z izobraževanjem zagotovo pridobile.Upam, da bomo v prihodnjem letu ponovno imeli možnost izobraževanja tujega jezika, kajti z gotovostjo se bomo odločili za vaše podjetje. 
Petra Grimšič, dipl.org.-menedžer
Vodja zdravstvene administracije

Priprave na mednarodni izpit iz angleškega jezika na jezikovni šoli Berlitz so bile zahtevne, vendar zelo učinkovite. Všeč mi je individualen pristop do tečajnikov. First Ceritificat in English je bil naporen izpit, ki sem ga zahvaljujoč vaši jezikovni šoli in profesorju uspešno opravila!
Priporočam!
Lea Preložnik

Če si Slovenec še to ne pomeni, da je učenje drugega slovanskega jezika enostavno. Kljub temu sem se, glede na to, da sem lingvistka, odločila, da poskusim s poljščino. Zaradi pomanjkanja učiteljev poljskega jezika na območju, kjer prebivam, sem za pomoč prosila Berlitz Maribor in to so tudi storili na izjemno zadovoljujočem nivoju. Po vrhu vsega pa jim je uspelo najti učitelje, ki so enostavno enkratni - potrpežljivi, z odličnim smislom za humor, zelo občutljivi in sposobni empatije (ki je dandanes zelo redka), odgovorni, spoštljivi, profesionalni...(ne želim, da mislite, da se samo igram s pridevniki, čeprav bi lahko dodala še kakšnega!). Glede na to, da sama poučujem jezike, moram povedati, da sem se ogromno naučila od njih. In moj nasvet - če se želite učiti poljščine, prosite Berlitz, da vam zagotovi učne ure z Meggi in Anio. Hvala vam!
Tanja Ostrman-Renault

Ponavadi jezikovne šole ponujajo splošne programe angleščine in morda nekatere specializacje za področja, kot so na primer poslovna angleščina, finance, ekonomija itd. Potrebovali smo program, ki bi bil popolnoma prilagojen naši panogi, saj potrebujemo angleščino za strokovne pogovore. Berlitz nam je pripravil program angleščine, ki je bil odlično strukturiran in popolnoma prilagojen področju energije. Naučili smo se točno tisto, kar potrebujemo za učinkovito komunikacijo v angleščini. Vsekakor je Berlitz ponovno dokazal svojo profesionalnost in uveljavljeno ime.
Darko Kramar
Elektro-Slovenija d.o.o.

Ne morem mimo tega, da vam posredujem pohvale s strani naših sodelavcev vašemu podjetju! Vam, ki ste nam tako uspešno predstavili Vašo šolo in vaš program, pa seveda "naši učiteljici" ga. Lili! Tako tople ženske s takšno voljo, energijo in ogromno mero potrpežljivosti, pa že dolgo nismo srečali!
Kljub zelo napeti in stresni službi , nas je gospa Lili  ( pa še vedno jo slišimo) vsak torek in četrtek  s takim veseljem in optimizmom pozdravila, da greš z veseljem na uro nemščine.  Veliko smo se  nasmejali, predvsem pa zelo veliko naučili! Rojena je za poučevanje! Dan danes  redko srečaš takšne vrste učiteljic kot je naša LILI! Meni osebno je kar malo žal, ker se je že končalo, vendar bom z velikim veseljem vašo šolo predlagala vsakim, ki me bo povprašal po tečajih tujega jezika!
Andreja Rajgl
Rajmax d.o.o.

Pred odhodom na izbor za Miss sveta v Južni Afriki, sem svoje znanje angleščine nadgradila v jezikovni šoli Berlitz. S tečajem sem bila zelo zadovoljna, saj sem se v zelo kratkem času naučila sporazumevati - govoriti - brez težav. Berlitz je odlična izbira za vse, ki želijo hiter napredek.
Tina Petelin
Miss Slovenije

Z mojega vidika je prednost jezikovne šole Berlitz v njihovem izredno individualnem pristopu do učencev, fleksibilnosti ur ter ciljno naravnanem učnem programu. Naučite se točno to kar potrebujete." 
Gregor Knafelc
Corporate Communication Manager, HERMES Softlab

Total Immersion je zame zagotovo edina in najboljša rešitev, saj sem zaradi svoje zasedenosti potreboval najhitrejši način učenja jezika. Skupina visoko profesionalnih učiteljev se je popolnoma prilagodila mojim potrebam in me ves čas motivirala. Način učenja je bil zabaven in hkrati zelo učinkovit, saj sem v samo petih dneh opazil res velik napredek pri znanju italijanščine.
Marko Paš
Seaway Group d.o.o.
 

Poskusil sem tudi že druge metode učenja tujega jezika, vendar lahko rečem, da je Total Immersion edini program, kjer sem se resnično popolnoma poglobil v angleščino. Učitelji so naravnost enkratni in ves čas so sistematično odpravljali moje pomanjkljivosti pri angleščini. Danes veliko bolj sproščeno in samozavestno komuniciram s poslovnimi partnerji. Skratka - odličen program, ki ga toplo priporočam.
mag. Zlatko Zupanc
v.d. generalnega direktorja, DNT


Ker v dneh, ki sem jih namenila učenju, enostavno ni bilo časa za razmišljanje o drugih obveznostih, je napredek resnično odličen. Ves čas sem govorila izključno nemško in tudi razmišljala nisem več v slovenščini. Danes se samozavestno pogovarjam s poslovnimi partnerji iz tujine in kljub napornemu ritmu bi se zagotovo ponovno odločila za Total Immersion. Toplo priporočam! 
Bernarda Trebušak
Direktorica, Nama d.d.

Total Immersion je odličen program, ki mi je v kratkem času omogočil občutno izboljšanje znanja nemščine.
Goran Kodelja
Generalni direktor, Lisca d.d.

Total Immersion je edini program, pri katerem sem resnično imela občutek, da se jezika učim v tujini. Zaradi izredno učinkovite intenzivnosti programa, zdaj po samo petih dneh veliko bolj sproščeno komuniciram s tujimi poslovnimi partnerji.
Mojca Jovičevič
Direktorica finančno računovodskega sektorja, Ljubljanska borza d.d.

O izobraževanju na Berlitzu in programu Total Immersion lahko resnično povem samo vse najboljše. Program ruščine in moj napredek sta bila odlična, učitelji enkratni, osebje in skrb ter pozornost, ki so mi jo namenili pa odlični! 
Meri Kelemina
Svetovalka generalnega direktorja, Lisca d.d.

Berlitz nudi izredno učinkovito metodo za osvežitev starega znanja in hitro nadgradnjo z novimi znanji. Čutim, da sem dosegel izreden napredek v komuniciranju. Berlitzev program Total Immersion priporočam vsem, ki želijo v kratkem času pridobiti jezikovno znanje.
Štefan Tasič
Direktor, Mekoni d.o.o.

Če želite resnično govoriti tuj jezik, ne le poslušati, kot na nekaterih običajnih tečajih tujih jezikov, potem opravite vsaj eno stopnjo tečaja na Berlitzu in zagotovo ne boste več iskali drugih tečajev jezika. Govorili boste z učitelji, ki poučujejo svoj materni jezik, samo v tujem jeziku. V tem je Berlitz povsem drugačen od drugih in zagotovo uspešnejši.
Dr. Marinka Vovk
Strokovna svetovalka, Okoljsko raziskovalni zavod Slovenija

Že leta 2000 sem se odločil za jezikovno izobraževanje pri Berlitzu. Individualni pristop in učinkovita metoda sta me izredno hitro pripeljala do aktivnega znanja, ki je bilo za moje delo nujno, pa tudi prevajalca nisem več potreboval. Intenziven pouk, veliko praktičnega dela in konverzacije mi zelo ustreza in zato se vsako leto odločim za osvežitev in nadgraditev znanja z Berlitzevimi programi.
Marko Pogorevc
Mobitel d.d.

Obiskovala sem individualni pouk angleščine in bilo je odlično. Učitelj je bil super. Osebje centra je prijazno in vedno priskoči na pomoč, če jih potrebuješ. Le tako naprej!
Tina Martelanc
študentka

Brezhibno znanje jezika se mi zdi zelo pomembno pri poslovanju s tujimi partnerji. Govorim več jezikov in obiskovala sem že veliko tečajev tako v Sloveniji kot tudi po svetu. Berlitzova metoda učenja jezika mi je bila do sedaj najbližja. Izbrala sem si individualni tečaj nemškega jezika in zelo hitro osvežila znanje. Všeč mi je predvsem, ker je največ poudarka na konverzaciji, saj se s tem jezika največ naučiš. Prav tako se učitelj prilagodi željam učenca in skupaj delata v timu. Zagotovo bom pri njih pričela tudi z učenjem jezika, ki ga še ne govorim.
Petra Prcač Dolinšek
Direktorica, Biro 2000 d.o.o.

Pri Berlitzu je odzivnost na potrebe klientov na zelo visoki ravni. Ob visoki strokovnosti predavateljev, je bila odzivnost na moje želje, nesporen razlog, zakaj se bi tudi v prihodnje vrnil k njim in zakaj bi Berlitz priporočil vsakemu, ki bi imel do učenja tujih jezikov podoben pristop kot ga imam sam.
Bojan Peljhan
Direktor, Contrade d.o.o.

Za tečaj sem po naključju izvedela od prijateljice, ki je večkrat zasledila Berlitzeve oglase. Po opravljenem svetovalnem pogovoru in preverjanju znanja, sem se odločila za individualni program angleščine. Sprva me je bilo nekoliko strah, kako se bo vse skupaj odvijalo, po prvi učni uri pa je strah nadomestila želja po učenju in napredovanju. Učitelj se je vedno znova prilagajal meni, mojemu načinu učenja, zato sem s časom dobila občutek, da v učenju napredujem. Všeč mi je bil sam način učenja, učitelj in pozitivno vzdušje v jezikovnem centru. Počutila sem se sproščeno in sem z veseljem prihajala na tečaj, po katerem sem dobila samozavest in znanje.
Suzana Kocjančič,
uni. dipl. soc. delavka

.

Pošljite članek po ePošti:

E poštni naslov prejemnika:
E poštni naslov pošiljatelja

Vaše sporočilo prejemniku (neobvezno):
 
.
 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE