Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Izobraževalni center Berlitz Novo mesto

Berlitz Novo mesto

Dobrodošli na spletnih straneh izobraževalnega centra Berlitz v Novem mestu

Berlitz Novo mesto je najmlajši Berlitzev center v Sloveniji. Kljub temu, da se je mogoče tujih jezikov učiti od leta 2008, se je pri nas učilo precejšnje število učencev. Prepričani smo, da smo na pravi poti, saj so vsi udeleženci s kakovostvo pouka zelo zadovoljni. 

Ekipa tujih učiteljev - native speakers - je zagotovilo, da boste popolnoma izkoristili glavne prednosti Berlitza: jezika in kulture se boste hitro in učinkovito naučili s preizkušeno Berlitz Metodo®. Pouk poteka v prostorih srednje ekonomske šole v Novem mestu ali na sedežu podjetij.

Z nami so zadovoljna številna večja novomeška podjetja. Naprimer: Revoz, Trimo, Adria mobil in drugi. Poleg tega tudi številna manjša podjetja. Skupno vsem je to, da pričakujejo vrhunske rezultate in profesionalen pristop. Poleg programov za podjetja ponujamo tudi skupinske in individualne programe za odrasle.  

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri jezikovnega programa in prav tako brezplačno preverimo vaše trenutno znanje ter pripravimo program izobraževanja. Pokličite nas in se dogovorite za svetovalni pogovor.

Lep pozdrav.
Ekipa izobraževalnega centra Berlitz Novo mesto

.

Pošljite članek po ePošti:

E poštni naslov prejemnika:
E poštni naslov pošiljatelja

Vaše sporočilo prejemniku (neobvezno):
 
.
 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE