Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Izobraževalni center Berlitz Maribor

Berlitz Maribor

Dobrodošli na spletnih straneh izobraževalnega centra Berlitz v Mariboru

Berlitz Maribor uspešno deluje vse od leta 2004 in do danes so se pri nas učili številni učenci iz Štajerske in Prekmurja. Ponujamo vse oblike tečajev, od programov za podjetja, individualnih in skupinskih tečajev za odrasle do tečajev za otroke,... 

Ekipa tujih učiteljev - native speakers - je zagotovilo, da boste popolnoma izkoristili glavne prednosti Berlitza: jezika in kulture se boste hitro in učinkovito naučili s preizkušeno Berlitz Metodo®. Pouk poteka v prostorih jezikovnega centra Berlitz na Ul. škofa Maksimiljana Držečnika v Mariboru ali na sedežu podjetij.

Z nami so zadovoljna številna večja podjetja na Štajerskem. Na primer: Raiffeisen, Wienerberger, Henkel in Almont. Poleg tega tudi številna manjša podjetja. Skupno vsem je to, da pričakujejo vrhunske rezultate in profesionalen pristop. Poleg programov za podjetja ponujamo tudi programe za otroke ter skupinske in individualne programe za odrasle.  

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri jezikovnega programa in prav tako brezplačno preverimo vaše trenutno znanje ter pripravimo program izobraževanja. Pokličite nas in se dogovorite za svetovalni pogovor.

Lep pozdrav.
Ekipa izobraževalnega centra Berlitz Maribor

.

Pošljite članek po ePošti:

E poštni naslov prejemnika:
E poštni naslov pošiljatelja

Vaše sporočilo prejemniku (neobvezno):
 
.
 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE