Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Izobraževalni center Berlitz Ljubljana

Berlitz Ljubljana

Dobrodošli na spletnih straneh izobraževalnega centra Berlitz v Ljubljani

Berlitz Ljubljana je prvi in največji Berlitzev center v Sloveniji. S preko 13 let izkušenj na vseh področjih poučevanja tujih jezikov sodi med večje jezikovne centre. Ves čas si prizadevamo in dokazujemo eno - zagotavljamo vrhunsko kakovost.

Ekipa tujih učiteljev - native speakers - je zagotovilo, da boste popolnoma izkoristili glavne prednosti Berlitza: jezika in kulture se boste hitro in učinkovito naučili s preizkušeno Berlitz Metodo®. Pouk poteka v prostorih jezikovnega centra Berlitz na Gosposvetski 2 ali na sedežu podjetij.

Z nami so zadovoljna številna večja podjetja v Ljubljani in okolici. Naprimer: Petrol, Zavarovalnica Triglav, Vzajemna in Coca Cola. Poleg tega tudi številna manjša podjetja. Skupno vsem je to, da pričakujejo vrhunske rezultate in profesionalen pristop. Poleg programov za podjetja ponujamo tudi programe za otroke ter skupinske in individualne programe za odrasle.  

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri jezikovnega programa in prav tako brezplačno preverimo vaše trenutno znanje ter pripravimo program izobraževanja. Pokličite nas in se dogovorite za svetovalni pogovor.

Lep pozdrav.
Ekipa izobraževalnega centra Berlitz Ljubljana

.

Pošljite članek po ePošti:

E poštni naslov prejemnika:
E poštni naslov pošiljatelja

Vaše sporočilo prejemniku (neobvezno):
 
.
 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE