Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Izobraževalni center Berlitz Kranj

Berlitz Kranj

Dobrodošli na spletnih straneh izobraževalnega centra Berlitz v Kranju

Berlitz Kranj sodi med mlajše Berlitzeve centre v Sloveniji - odprt je od leta 2008. Center so gorenjci zelo hitro vzeli za svojega in tako se je v izredno kratkem času razvil v velik jezikovni center, ki ponuja programe za podjetja, programe za odrasle in programe za otroke. Imamo odlično ekipo učiteljev, ki imajo večletne izkušnje s poučevanjem v centru Berlitz Ljubljana ali v tujini.

Ekipa tujih učiteljev - native speakers - je zagotovilo, da boste popolnoma izkoristili glavne prednosti Berlitza: jezika in kulture se boste hitro in učinkovito naučili s preizkušeno Berlitz Metodo®. Pouk poteka v prostorih srednje trgovske šole v Kranjuali na sedežu podjetij.

Z nami so zadovoljna številna večja podjetja na Gorenjskem. Naprimer: Sava, Aerodrom Ljubljana, Iskra in Seaway. Poleg tega tudi številna manjša podjetja. Skupno vsem je to, da pričakujejo vrhunske rezultate in profesionalen pristop. Poleg programov za podjetja ponujamo tudi programe za otroke ter skupinske in individualne programe za odrasle.  

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri jezikovnega programa in prav tako brezplačno preverimo vaše trenutno znanje ter pripravimo program izobraževanja. Pokličite nas in se dogovorite za svetovalni pogovor.

Lep pozdrav.
Ekipa izobraževalnega centra Berlitz Kranj

.

Pošljite članek po ePošti:

E poštni naslov prejemnika:
E poštni naslov pošiljatelja

Vaše sporočilo prejemniku (neobvezno):
 
.
 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE