Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Corporate Training

Jezikovni tečaji za podjetja

Sestavite program za uspeh vaših zaposlenih.

Berlitz charter - programi po meri za zaključene skupine v podjetjih. Popolnoma prilagojene vsebine in programi izobraževanja, prilagojena intenzivnost, urnik in lokacija izobraževanja.

Skupaj analiziramo jezikovne potrebe udeležencev, določimo željene vsebine programa in na podlagi preizkusa predznanja kandidatov sestavimo homogeno skupino. Izkoristite možnost brezplačne predstavitvene učne ure z native speakerjem po priznani Berlitz metodi in se prepričajte. Rezervirajte svoj termin že danes!

Ne zamudite te enkratne priložnosti in nas pokličite še danes na 080 23 36 ali nam pišite na ljubljana@berlitz.si ali maribor@berlitz.si !

Vsi jeziki in vse stopnje na lestvici znanja.

Bi se vi oziroma vaši sodelavci radi naučili novega jezika s točno določenim ciljem?

Sporazumevanje z vašimi poslovnimi partnerji v njihovem jeziku ter poznavanje njihove kulture je lahko vaš ključ do uspeha.

Berlitzevi izobraževalni programi so primerni za skupine zaposlenih iz vseh sektorjev poslovanja. Idealni so tudi za projektne time, ki jih sestavljajo zaposleni različnih oddelkov ali podjetij.

Izberite enega izmed naših preizkušenih oblik izobraževanja:

  • Skupine za podjetja - Premium
  • Skupine za podjetja - Express in Classic

Strokovno osebje Berlitza se bo z veseljem oglasilo pri vas in vam svetovalo glede najprimernejšega programa za vaše potrebe.

Z našimi edinstvenimi metodami učenja tujih jezikov najhitreje do vašega cilja.

 
 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE