Povej ji svojo zgodbo...

Individual language training English – winter offer!

Zdaj se začenja božično učenje tujega jezika pri Berlitzu!

Ne glede na to, ali načrtujete kratek oddih v tujini, se pripravljate na poslovno predstavitev v tujem jeziku ali pa se preprosto želite seznaniti s tujo kulturo, imate zdaj edinstveno priložnost za to. Izkoristite Berlitzevo božično ponudbo za individualno učenje tujih jezikov, da boste kar najhitreje napredovali in že kmalu samozavestno uporabljali tuji jezik.

Prihranite do 25 % za vpis v individualni jezikovni tečaj do 31. decembra ali se odločite za Berlitzev najbolj eksluzivni in intenzivni individualni program Total Immersion® in dodatni 6. dan izobraževanja vam podarimo! 

Vpišite se v Berlitzev individualni tečaj tujega jezika ob posebni ponudbi in izboljšajte svoje jezikovne spretnosti!

Save 20%

Prednosti individualnega izobraževanja:

  • hiter napredek z intenzivnim treningom;
  • posebej usposobljeni učitelji;
  • govorili boste vsaj 50% časa
  • vsebina programa se popolnoma prilagodi vašim potrebam;
  • jeziki na voljo: angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, ruščina, slovenščina, hrvaščina in srbščina;
  • vpišite se v program do 31. decembra in za izvedbo programa do 28. februarja 2017 prihranite 25 %
  • izberite 5 -dnevni jezikovni program Berlitz Total Immersion® . Za vpis do 31.decembra in izvedbo programa do 28. februarja 2017, vam dodatni 6. dan izobraževanja podarimo!
Book Now

Splošni pogoji:

Za vpis v individualne jezikovne tečaje do 31. decembra in izvedbo programa do 28. februarja 2017 velja 25 % popust na paket 20 individualnih učnih ur. Redna cena paketa znaša 1.061 EUR, promocijska cena pa 797 EUR (učno gradivo ni vključeno, saj je odvisno od programa).

Ponudba velja samo za vpise v individualne programe do 31. decembra in za programe, ki se končajo najpozneje do 28. februarja 2017. Minimalni paket vključuje 20 učnih ur.

Izberte 5 -dnevni jezikovni program Berlitz Total Immersion®. Za vpise do 31.decembra in izvedbo programa do 28. februarja 2017, vam dodatni 6. dan izobraževanja podarimo! Posebna ponudba velja za programe angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine in španščine pri vpisu v najmanj 5-dnevni program (40 ali 60 učnih ur). Velja za vpis do 31. Decembra in izvedbo programa do najkasneje 28. februarja 2017. Total Immersion® je intenzivni individualni jezikovni program in obsega 40 ali 60 učnih ur v 5.dneh. Jezikovni program se izvaja v enem izmed jezikovnih centrov od ponedeljka do petka. Učna ura obsega 40 minut pouka.

Popusti se med seboj ne seštevajo. Veljajo splošni pogoji Berlitz Slovenija, d. o. o.