Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Berlitz

Španščina

Spada v iberoromanske jezike in velja za tretjega najbolj razširjenega na svetu. Naravnih govorcev je okoli 440 milijonov, od tega jih največ živi v Ameriki,jezik pa sega tudi v Afriko - natančneje v Ekvatorialno Gvinejo. Špansko govoreča država, ki je Sloveniji najbližja je Španija, španščina pa velja tudi za enega od uradnih jezikov Evropske unije. Številni dejavniki kot so turizem, glasba in televizijske nadaljevanke, kultura itd. zelo močno vplivajo, da postaja vedno bolj priljubljen jezik za učenje.

ZGODOVINA

V preteklosti je na razvoj zelo močno vplivala latinščina, iz katere se je pod vplivom baskovščine in arabščine, tudi razvila. Podobno kot drugi iberoromaski jeziki, se je tudi razvila na področju Iberskega polotoka in se s kasnejšo špansko kolonizacijo razširila po celem svetu - na področja od Amerike do Filipinov. V 20. stoletju so jo uvedli tudi v Ekvatorialni Gvineji in Zahodni Sahari. 

MEDNARODNI IZPITI / JAVNO VELJAVNI CERTIFIKATI

Razširjenost mednarodnih izpitov iz tega jezika je vedno bolj popularna. Pri Berlitzu vam ponujamo priprave na tri certifikate, ki jih lahko opravljate:

Španščina

TEČAJI ŠPANŠČINE PRI BERLITZU

Pri Berlitzu se jo lahko učite z različnimi programi - individualni, skupinski, online izobraževanje, programi za podjetja, delavnice itd.

Individualni program - za vse, ki se jim zdi pomembno, da se program popolnoma prilagodi njihovim željam.

Oblike individualnih programov:

Total Immersion®
Individualen program - Premium 
Individualen program - Express in Classic
Berlitz Royal

Skupinski program - za tiste, ki se vam zdi učenje v skupini bolj ustrezno, napredek pa je hiter in konstanten.

Oblike skupinskih programov:

Skupina 3 udeležencev
Skupina 5-8 udeležencev

Programi za podjetja - v poslovnem svetu je tudi španščina ključnega pomena, zato ima izredni pomen za sam uspeh podjetja. Nudimo izobraževanje za vse sektorje poslovanja.

Oblike skupinskih programov:

•  Skupine za podjetja - Premium
•  Skupine za podjetja - Express in Classic
•  Berlitz Workshops

Online izobraževanje - za vse, ki se želijo udeležiti tečaja španščine naučiti tega jezika, pa so omejeni s časovno ali prostorsko stisko.

Programi za izobraževanje na daljavo:

eBerlitz Self Study
eBerlitz Tutoring
eBerlitz Blended

Tečaj španščine

Berlitz Virtual Classroom - za vse, ki si želijo prilagodljivo interaktivno učenje, hkrati pa imajo tudi osebni stik z učiteljem.

Program je dostopen v treh različicah:

BVC Individualen pouk
BVC Trening za podjetja
BVC Učenje v skupini

Učenje v tujini - zakaj ne bi izkusili učenja v pristnem okolje nekje, kjer velja za materni jezik, hkrati pa spoznavate tujo državo. Samo izobraževanje je popolnoma prilagojeno vašim željam.

Programi za otroke in jezikovne počitnice - z učenjem ni nikoli prezgodaj, zato imamo pri Berlitzu prav posebne programe za otroke. Učenje poteka skozi igro in na zanimiv način, tako da gre hkrati tudi za zabavo. Ure so zanimive, privlačne in izključno v španskem jeziku.

JEZIKOVNI TEČAJI BERLITZEVE JEZIKOVNE ŠOLE:

Tečaj angleščine

Tečaj nemščine 

Tečaj francoščine

Tečaj španščine

Tečaj italijanščine

Tečaj ostalih jezikov 

 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE