Jezikovni tečaji Programi za otroke Poslovni seminarji Prevajanje in lektoriranje Testing O podjetju Kupi Online
 
Izobraževalni center Berlitz Celje

Berlitz Celje

Dobrodošli na spletnih straneh izobraževalnega centra Berlitz v Celju

Čeprav je jezikovni center Berlitz Celje razmeroma mlad jezikovni center - odprt od leta 2007 - se lahko pohvali z odlično ekipo profesionalnih učiteljev, ki zagotavljajo vrhunski nivo učenja. Berlitz Celje odlično sledi razvoju samega mesta in danes sodi med največje jezikovne centre v Sloveniji.

Ekipa tujih učiteljev - native speakers - je zagotovilo, da boste popolnoma izkoristili glavne prednosti Berlitza: jezika in kulture se boste hitro in učinkovito naučili s preizkušeno Berlitz Metodo®. Pouk poteka v prostorih prve osnovne šole v Celju ali na sedežu podjetij.

Z nami so zadovoljna številna večja podjetja na Celjskem. Naprimer: Engrotuš, Kovintrade, Gorenje in Cetis. Poleg tega tudi številna manjša podjetja. Skupno vsem je to, da pričakujejo vrhunske rezultate in profesionalen pristop. Poleg programov za podjetja ponujamo tudi programe za otroke ter skupinske in individualne programe za odrasle.  

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri jezikovnega programa in prav tako brezplačno preverimo vaše trenutno znanje ter pripravimo program izobraževanja. Pokličite nas in se dogovorite za svetovalni pogovor.

Lep pozdrav.
Ekipa izobraževalnega centra Berlitz Celje

 

.

Pošljite članek po ePošti:

E poštni naslov prejemnika:
E poštni naslov pošiljatelja

Vaše sporočilo prejemniku (neobvezno):
 
.
 
Nastavitve piškotkov

Se zanimate za enega od naših programov ali storitev?

DA NE